به گزارش خبرنگار مهر، سردار غلامعلی ابوحمزه ظهر یکشنبه در مراسم معارفه مدیر کانون بسیج فرهنگیان آموزش و پرورش ناحیه یک همدان بابیان اینکه بخش اعظم موفقیتهای افراد و اشخاص جامعه در گرو همراهی خانواده است، عنوان کرد: فرمان «آتش به اختیار» موضوعی است که بعد از فرمایشات رهبر معظم انقلاب در جامعه بین نخبگان، زبدگان و فرزانگان مطرح شده است.
وی با تأکید بر اینکه «آتش به اختیار» یعنی منتظر هدایت از جانب فرمانده بالادستی نباشید و خود دغدغهمند و مطالبهگر وارد عمل شوید، گفت: متاسفانه متولیان فرهنگ به جای پرداختن به مسائل اصلی، اساسی و ریشهای درگیر مسائل فرعی و حاشیهای هستند.
ابوحمزه مهمترین مولفه «آتش به اختیار» را آگاهی، شناخت و معرفت دانست و گفت: موضوعاتی همچون تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی، مهندسی فرهنگی و عوامل و عناصر نفوذی دشمن را باید شناخت و با شناخت دقیق و عمیق در عرصه آتش به اختیار تکلیف را انجام داد.
وی بابیان اینکه باید شرایط و موقعیت را به خوبی مورد بازخوانی قرار داده و تدبیر مناسب را مشخص کرد، گفت: در کار فرهنگی و «آتش به اختیار» نباید عجولانه و احساسی عمل شود.
افرادی که اهل حساب و کتاب کردن به نفع خود هستند نمیتوانند در «آتش به اختیار» وارد عمل شوند فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان تکلیفگرایی را از مولفههای «آتش به اختیار» برشمرد و بابیان اینکه افرادی که اهل حساب و کتاب کردن به نفع خود هستند نمیتوانند در «آتش به اختیار» وارد عمل شوند، گفت: انقلابی فکر کردن، انقلابی عمل کردن و انقلابی ماندن از مولفههای اصلی آتش به اختیار است.
وی با تاکید بر اینکه «آتش به اختیار» یک تفکر، اندیشه و حرکت رو به جلو است، گفت: روحیه غیر انقلابی روحیه محافظهکاری، مماشات، تعارف و نان به نرخ روز خوردن است.
ابوحمزه با بیان اینکه یکی از مشکلات کشور در حال حاضر همین روحیه محافظهکاری است، افزود: دولت دوازدهم باید برای موفقیت معیارها و ملاکهای امام (ره)، مقام معظم رهبری و اسلام را در انتصاب افراد از هر حزب، گروه و جناح مد نظر داشته باشد.
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان بااشاره به اینکه حل مشکل معیشت، اشتغال، ازدواج، تورم و گرانی در گرو وجود مدیرانی با ملاکها و معیارهای انقلابی در هر سمتی است، به زیر سئوال بردن سپاه و توهین به آن از سوی برخی افراد اشاره کرد و گفت: سپاه بازوی توانمند ولایت است که با انقلاب پرورش یافته و در کنار انقلاب از ولایت، اسلام و مردم دفاع میکند.
سردار ابوحمزه بابیان اینکه سپاه برای دولت یازدهم، ۲۳ هزار میلیارد تومان پروژه انجام داده و اکنون از این دولت طلبکار است، گفت: اگر قصد سپاه کمک به مردم و دولت نبود، شانه زیر بار این همه مسئولیت نمیبرد.
وجود ۲۲ قشر بسیج در استان همدان
فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان با اشاره به وجود ۲۲ قشر بسیج در استان همدان، عنوان کرد: در اقشار مختلف بسیج باید افکار و اندیشه مقام معظم رهبری از تمام مسئولان در تمام سطوح مطالبهگری شود و مسئولان نیز پاسخگو باشند.
وی با بیان اینکه هر کس در هر جایگاه مسئولیتی باید پاسخگوی مطالبات مردم باشد، گفت: باید مراقبت عبور از خطوط قرمز نظام بود چراکه اگر کسی بخواهد از خطوط قرمز نظام عبور کند سپاه و بسیج وارد خواهند شد.
فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) همدان با بیان اینکه سپاه و بسیج خادم مردم در کمک به مسئولان هستند، گفت: طبق قانون اساسی سپاه وظیفه حفظ و حراست دستاوردهای انقلاب را به عهده دارد.
مدیر اسبق کانون بسیج فرهنگیان آموزش و پرورش ناحیه یک همدان نیز با بیان اینکه ۳ هزار و ۲۰۰ نفر از ۳ هزار و ۸۰۰ فرهنگی استان همدان عضو بسیج هستند، گفت: بیش از ۴۰۰ جلسه آموزش خانواده طی چهار سال برگزار شد.
اکبر کاووسیامید با تأکید بر اینکه کادرسازی برای جبهه مستضعفان نه تنها برای انقلاب اسلامی ایران بلکه در انقلاب اسلامی جهانی مد نظر بود، گفت: برای واگذاری مسئولیت کانون بسیج فرهنگیان آموزش و پرورش ناحیه یک، تعداد ۵ نیروی آماده به کار داشتیم.
وی به آموزش بیش از ۱۰۰ نیرو در دوره «معلم امتساز» اشاره کرد و یادآور شد: این افراد ۱۲۰ ساعت دوره را طی کردند و امسال نیز دوره سوم برگزار خواهد شد.
نظر شما