به گزارش خبرنگار مهر، نصرالله بازگیران ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران از احداث ۵۰ کلاس درس جدید خبر داد و گفت: بهره مندی دانش آموزان عشایری از فضاهای آموزشی استاندارد و توسعه عدالت آموزشی در نقاط محروم و کم برخوردار یکی از اهداف مهم آموزش و پرورش عشایری است.
وی عشایر را ذخایر انقلاب و از سرمایه های ارزشمند نظام و انقلاب برشمرد و تصریح کرد: حفظ میراثهای ماندگار گذشتگان با نگاه به آینده از جمله راهبردهایی است که در تعلیم و تربیت دانش آموزان عشایر ی دنبال می شود.
وی بر این نکته تاکید کرد که دانش آموزان عشایری با تکیه بر افتخارات گذشته خود باید آینده ای روشن و امیدوار را ترسیم کنند که در راستای توسعه و پیشرفت جامعه باشد، ادامه داد: آموزش و پرورش عشایری از نظر پراکندگی جغرافیایی وسیعترین منطقه استان است که مسئولیت تعلیم و تربیت فرزندان عشایر را به عهده دارد؛ در لرستان بیش از ۱۵۰ آموزشگاه سیار وجود دارد که از مناطق عشایری لرستان آغاز و تا مناطق عشایری اندیشمک و دزفول ادامه دارد.
رئیس اداره آموزش و پرورش عشایری لرستان با تاکید به اینکه پراکندگی جغرافیایی در عین بودن فرصت یک تهدید نیز به شمار میآید، تصریح کرد: متاسفانه به دلیل پراکندگی جغرافیایی نمیتوان امکانات ویژه مورد نیاز را به برخی از مناطق صعبالعبور و حاشیه استانهای همجوار ارائه داد.
بازگیران افزود: تهیه ۱۲۰ تخته چادر برای دانشآموزان عشایر کوچرو، تعمیر و تجهیز آموزشگاهها، جابجایی کانکسهای درس و... از اقدامات خیرین در آموزش و پرورش عشایری استان لرستان بوده است.
وی ادامه داد: در سال گذشته خیرین طی دو مرحله برای تهیه وسایل ورزشی مدارس شبانهروزی عشایری ۲۴ میلیون تومان کمک کردهاند.
رئیس اداره آموزش و پرورش عشایری لرستان یادآور شد: طی رایزنیهای صورت گرفته با خیرین مقرر شد برای آغاز سال تحصیلی جدید کتابخانه مرکزی آموزش و پرورش عشایری احداث و راهبران آموزشی به صورت ماهانه کتابها را در اختیار دانشآموزان عشایری قرار دهند.
نظر شما