۱۶ آبان ۱۳۸۵، ۱۱:۳۲

تولید جنین پیوندی از انسان و حیوان گام بعدی دانشمندان برای مقابله با امراض

تولید جنین پیوندی از انسان و حیوان گام بعدی دانشمندان برای مقابله با امراض

دانشمندان در انگلیس در پی کسب مجوزی برای تولید "جنین پیوندی" از سلول های انسانی و تخم های حیوانات برای انجام تحقیقات روی سلول های بنیادی هستند تا از این طریق به راهکارهای درمانی جدیدی برای درمان بیماری هایی چون پارکینسون، سکته و آلزایمر دست یابند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محققان کالج "کینگ" لندن و موسسه سلول های بنیادی شمال شرق انگلیس تقاضای خود را به بخش رویان شناسی و باروری انسانی که هیاتی نظارتی بر انجام تحقیقای جنینی و درمان ناباروری در انگلیس است، تقدیم کردند.

در صورت موافقت با عملی ساختن این درخواست، 9/99 درصد از جنین پیوندی از انسان و 1/0 درصد آن از حیوان تشکیل می شود.

دانشمندان امیدوارند با استفاده از تخم های حیوانی بر مشکل کمبود تخم های انسانی باقی مانده از درمان ناباروری به روش IVF فائق آیند.

بنا بر گزارش رویترز، دانشمندان دیگر نیز ضمن استقبال از این پیشنهاد، آن را گام عقلانی دیگری برای انجام تحقیقات سلول های بنیادی دانستند.

محققان قصد دارند در مرحله نخست از تخم های بدن گاو استفاده کنند تا از طریق آن به بافت های جدیدی از سلول های بنیادی دست یابند که از هماهنگی ژنتیکی با بدن بیماران برخوردار است.

در این روش از سیستم انتقال هسته که تکنیک به کار رفته در خلق "دالی" اولین گوسفند شبیه سازی شده بود، استفاده می شود. هسته تخم حیوانی در این شیوه برداشته شده و با هسته سلول انسانی ترکیب می شود. سپس تخم تا زمان شکل گیری مجموعه ای از سلول ها با نام "بلاستوسیست" پرورش می یابد. پس از 6 روز دانشمندان به سلول های بنیادی که قابلیت تبدیل به انواع مختلفی از سلول ها و بافت را دارند، دست می یابند.

در صورت صدور این مجوز جنین اولیه قبل از رسیدن به چهاردهمین روز شکل گیری، از بین می رود.  

کد خبر 403394

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha