به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل آبشت ظهر سه شنبه درهمایش انتقال تجربیات پروژه الگوسازی مشارکت جوامع محلی در احیای دریاچه ارومیه از طریق استقرار کشاورزی پایدار در اصفهان اظهار داشت: کلیات برنامه احیای تالاب بین المللی گاوخونی تصویب شده و برای اجرایی کردن آن نیازمند مشارکت تمامی دستگاههای مختلف مرتبط و جوامع محلی هسیتم.
وی با اشاره به لزوم پیگیری و مشارکت دستگاه های اجرایی برای احیای تالاب بینالمللی گاوخونی افزود: نخستین گام برای احیای این اکوسیستم حیاتی کشور، تدوین برنامه مدیریت جامع تالاب بین المللی گاوخونی با مشارکت ذینفعان و جوامع محلی بود.
احیای دریاچه ارومیه با مشارکت دستگاههای مختلف مانند جهاد کشاورزی انجام شد
مدیرطرح حفاظت از تالاب های ایران با بیان اینکه برای احیای تالاب گاوخونی و حوضه آبریز زایندهرود، فعالیتهای بسیار خوبی در دست اقدام است، تاکید کرد: برنامه مدیریت جامع دریاچه ارومیه سال ۸۷ تصویب و اجرایی شد و احیای دریاچه ارومیه را با مشارکت دستگاههای مختلف مانند جهاد کشاورزی در سال ۲۰۱۴ آغاز کردیم.
وی با بیان اینکه در راستای احیای دریاچه ارومیه، اقدامات مثبتی در در روستاهای اطراف دریاچه انجام شد، ادامه داد: استفاده از تجربه احیای دریاچه ارومیه یعنی مشارکت و همراهی مردم و دستگاههای مختلف برای گاوخونی نیز بسیار مفید خواهد بود.
گفتنی است همایشی علمی «انتقال تجربیات پروژه الگوسازی مشارکت جوامع محلی در احیای دریاچه ارومیه از طریق استقرار کشاورزی پایدار» به منظور چاره اندیشی برای احیای تالاب گاوخونی در اصفهان در حال برگزاری است.
نظر شما