به گزارش خبرنگار مهر ، سید مصطفی قاسمی امروز در مراسم تجلیل از صادرکنندگان نمونه صنایع دستی افزود: بازار داری ، بازاریابی و بازارسازی 3 عامل مهم در رونق صنایع دستی کشور هستند وصنایع دستی هنگامی می تواند متحول شود که بازار خوبی برای فروش و عرضه آن وجود داشته باشد .
وی خاطر نشان کرد: سفارش پذیر شدن صنایع دستی ، پشتیبانی از بازرگانان را به همراه دارد و در حوزه بازرگانی و صادرات باید به امور مدرن توجه ویژه داشته باشیم که وقتی تولید کننده صنایع دستی تولید می کند دغدغه فروش نداشته باشد.
قاسمی گفت: به منظور تخصصی کردن صنایع دستی رشته های دانشگاهی تقویت خواهند شد و همچنین از تولید کنندگان و هنرمندان این صنعت پشتیبانی های لازم صورت می گیرد.
وی افزود: باید تولید را از بازرگانی تفکیک کرد و چنانچه فردی توانایی تولید و فروش را داشته باشد باید بازار آزاد را برایش فراهم کرد.
سرپرست معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گفت: از ایجاد شهرک صنایع دستی خبر داد و گفت: درصورتیکه مجوزهای لازم برای ایجاد این شهرک داده شود پس از دو سال قابل بهره برداری خواهد بود .
وی افزود: طرح ، نقشه و کاربردی کردن صناع دستی و بسته بندی آن در جامعه در بازار فروش صنایع دستی تاثیر بسزایی دارد.
قاسمی برگزاری نمایشگاه های صنایع دستی را یکی از فعالیت های تاثیر گذار در این حوزه دانست و تصریح کرد: دولت هزینه برگزاری نمایشگاههای صنایع دستی خارج از کشور را پرداخت می کند و با سیاستهای جدید بسته جدیدی برای نمایشگاهها تعریف شده است که با اجرای آن بهره برداری بهتری از نمایشگاههای صنایع دستی صورت خواهد گرفت.
سرپرست معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گفت: ایجاد بانک اطلاعاتی را از برنامه های مهم سازمان دانست و گفت: نبود اطلاعات و آمار در حوزه ارائه خدمات و نمایشگاه ها مشکل آفرین است به همین دلیل قصد داریم با ایحاد بانک اطلاعاتی باعث کاهش مشکلات موجود شویم.
نظر شما