۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۱۳

مدیر امور بیمارستانی معاونت درمان علوم پزشکی شیراز:

ارتقای خدمت به بیماران خاص با اندیشه اقتصاد مقاومتی ممکن است

ارتقای خدمت به بیماران خاص با اندیشه اقتصاد مقاومتی ممکن است

شیراز - مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی معاونت درمان علوم پزشکی شیراز گفت: مشارکت دادن بخش خصوصی در راه اندازی بخش های همودیالیز از جمله اقدامات همسو با اهداف اقتصاد مقاومتی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی شیراز، دکتر ابوالفضل هاشمی اصل، با اشاره به اهمیت بحث اقتصاد مقاومتی، گفت: یکی از عرصه‌هایی که در سال های اخیر با تهاجم گسترده بیرونی همراه بوده، "عرصه اقتصادی" است؛ بنابراین کشور مکلف به نوآوری در عرصه‌های جدید اقتصادی شده و در این میان دانشگاه ها می توانند نقش ویژه ای ایفا کرده و با هدف حاکم کردن روح اقتصاد مقاومتی بر فرآیند تصمیم سازی و تصمیم گیری، گام های بلندی در حوزه سلامت بردارند.

وی با بیان اینکه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در اجرای فرامین مقام معظم رهبری بنا به وظیفه ملی  خود و با توجه به  مسوولیت واگذار شده از سوی سازمان های بالادستی، تدوین و پروژه های اقتصاد مقاومتی را در دستور کار خود قرار داده و در این راستا گام های بسیار خوبی برداشته است.

دکتر هاشمی اصل از تشکیل ستادی در معاونت درمان برای جلوگیری از هدر رفت هزینه ها و پیشبرد منطقی فعالیت ها خبر داد و گفت: از دستاوردهای خوب معاونت درمان، می توان به اقدامات موثر اداره بیماران خاص در زمینه اقتصاد مقاومتی اشاره کرد.

دکتر "داوود حدادی" رئیس اداره بیماران خاص دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز با اشاره به فعالیت های این اداره در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی، مشارکت دادن بخش خصوصی در راه اندازی بخش های همودیالیز اشاره کرد و افزود: فعالیت های انجام شده در این خصوص، موجب صرفه جویی ریالی به ازای هر تخت دیالیز یک میلیارد  ریال و در مجموع ۴۵ میلیارد ریال تاکنون بوده است و امیدواریم تا پایان سال ۹۶ منجر به ۲۴ میلیارد ریال صرفه جویی دیگر شود.

وی اضافه کرد: این مقدار صرفه جویی مربوط به ۴۵تخت دیالیزی است که تاکنون در بخش خصوصی راه اندازی شده است.

وی از تشویق و ترغیب بیماران مبتلا به نارسایی مزمن کلیه به انجام دیالیز صفاقی به عنوان دیگر فعالیت این اداره در راستای اقتصاد مقاومتی نام برد و ادامه داد: به ازای هر ۱۰۰بیمار که از همودیالیز به دیالیز صفاقی انتقال یابد، سالیانه بیش از ۲۵ میلیارد ریال صرفه جویی در هزینه های مستقیم می شود و در حال حاضر بیش از ۱۸۰ بیمار دیالیز صفاقی در بخش های مربوط در حال دریافت خدمات هستند که نزدیک به ۴۵ میلیارد ریال صرفه جویی در سال را به خود اختصاص می دهند . 

دکتر حدادی گفت: حذف فرم های کاغذی هموویژولانس و پیاده کردن آن در نرم افزار جامع بیماران خاص نیز فعالیتی دیگر در این راستا بوده است که در این اقدام، فرم هموویژیلانس برای درخواست خون و فراوردهای خونی در تمامی بیمارستان ها، شامل ۱۷ مورد، تکمیل می شد و در دو فرم رنگی تنظیم شده و شامل سوالات متعددی در خصوص بیمار و نوع بیماری و فراورده درخواستی بود، اما با پیگیری های انجام شده و انجام هماهنگی لازم با سازمان انتقال خون، در حال حاضر این فرم در بیشتر بخش های تالاسمی تحت پوشش این اداره حذف شده و ثبت اطلاعات در سامانه  بیماران خاص جایگزین آن شده است.

رئیس اداره بیماران خاص دانشگاه ادامه داد: به دلیل جامع بودن سیستم کنونی، موفق به تایید سازمان انتقال خون نیز شدیم و سالانه بیش از ۴۰۰ میلیون ریال صرفه جویی صورت پذیرفته است.

دکتر حدادی ابراز امیدواری کرد که با تلاش های انجام شده در راستای اقتصاد مقاومتی در این اداره، ضمن ارتقای خدمات درمانی ارائه شده به بیماران، هزینه انجام این خدمات کاهش یابد.

کد خبر 4038839

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha