به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی میرسلیم روز سه شنبه در نشست حزب موتلفه اسلامی استان مرکزی در اراک اظهار داشت: از اندک مزایای برجام محروم ماندیم به سبب آن که دچار ضعف مدیریتی هستیم، به طور مثال نظام اقتصادی و بانکداری ما دچار مشکل است و افرادی آن را مدیریت می کنند که یا پیر و فرسوده و یا جوان و بی تجربه هستند.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به عقاید و اهداف این حزب عنوان کرد: اعتقاد موتلفه بر این است که هر تصمیمی گرفته می شود نباید نظام آسیب ببیند چرا که همه باید در راستای اقتدار جمهوری اسلامی قدم برداریم و این مطابق با دیدگاه ارزشمند شهید والامقام آیت الله بهشتی است.
میرسلیم بیان کرد: با وجود این شاهد هستیم که برخی افراد با رفتارهای چندگانه، به دنبال منفعت و سهم خود هستند و توجهی به مسائل مذکور ندارند.
وی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم خاطرنشان ساخت: جریان اصولگرایی در این انتخابات بیش از ۱۵ میلیون رای به دست آورد که رقم قابل توجهی است و همواره سعی کردیم در انتخابات با مردم صادقانه سخن بگوییم.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: علاوه بر این تلاش کردیم با یک ارزیابی صحیح و تحلیل دقیق وضعیت کشور در مسائل مختلف، وارد عرصه انتخابات ریاست جمهوری شویم و آنچه که به عنوان اطلاعات عرضه شد، تنها دو سوم از تحلیل ها و ارزیابی های به دست آمده بود.
میرسلیم ادامه داد: در انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم، تبلیغات گسترده ای از سوی دولت یازدهم به منظور افزایش آرا انجام شد که وزرا با جدیت آن را دنبال می کردند و یک سوم افتتاح ها و بهره برداری ها در سطح کشور، در مدت اخیر به انجام رسید که خود تبلیغی برای اقدامات دولت بود، در حقیقت شرایط برابر نبود، اما با این وجود ۱۶میلیون نفر در کشور مشی اصولگرایی را برگزیدند.
وی اضافه کرد: در این انتخابات ریاست جمهوری برای نخستین بار بدعت های جدیدی پایه گذاری شد از جمله وجود کاندیدای پوششی که شرایط را در مناظره ها به صورت نابرابر پیش می برد، اما با این وجود جریان اصواگرایی در این مسیر از خطوط و ضوابط عبور نکرد.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: کاندیدا شدن معاون اول رئیس جمهور به عنوان یک کاندیدای پوششی در انتخابات ریاست جمهوری بدعت گذاری بود، از سوی دیگر هاشمیطبا دیگر کاندیدای انتخابات نیز که خود داوطلب بود میگفت من به روحانی رای میدهم، امیدواریم در انتخابات بعدی شاهد چنین رخدادهایی نباشیم.
میرسلیم افزود: این مساله که حزب موتلفه بایستی زودتر برای حضور در این انتخابات آغاز به فعالیت می کرد را قبول دارم، باید زودتر وارد عرصه می شدیم، امام در هر صورت صداقت را زیر پا نگذاشتیم و آرمان های انقلابی را همواره مدنظر داشتیم.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی یادآور شد: پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در سال ۹۲ که روحانی پیروز انتخابات شد، به منظور تعامل و همکاری با دولت و رئیس جمهور در پیشبرد امور آمادگی خود را اعلام کردیم، اما هرگز درخواستی برای همفکری و تعامل از ما مطرح نشده و از این ظرفیت بهره گرفته نشد.
نظر شما