۴ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۲۱

در همایش «تبلیغ، اخلاق و رسانه» شهرستان پردیس مطرح شد؛

لزوم آگاهی فعالان فضای مجازی پردیس از قوانین حریم شخصی

لزوم آگاهی فعالان فضای مجازی پردیس از قوانین حریم شخصی

پردیس- رئیس پلیس فتا در همایش «تبلیغ، اخلاق و رسانه» بر لزوم آگاهی فعالان فضای مجازی این شهرستان از قوانین حریم شخصی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر امروز همایش «تبلیغ، اخلاق و رسانه» با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید ناصرالدین نوری زاده مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین توسلی امام جمعه پردیس و حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین حسینی‌تبار رئیس اداره تبلیغات اسلامی در سالن اجتماعات شهرداری پردیس برگزار شد.

در این همایش که با همکاری دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی شرق استان تهران و شهرداری پردیس برپا شد، صادق بنیادی معاون سیاسی انتظامی فرماندار، غلامرضا حسنوند فرمانده انتظامی، محمد لاله شهردار پردیس نیز حضور پیدا کردند.

مهدی تقی دخت رییس پلیس فتا شهرستان پردیس در این همایش طی سخنانی اظهار داشت: یکی از مهم ترین محورهای بررسی شده در این همایش اهمیت امنیت در فضای مجازی است چرا که اطلاعات شخصی و خصوصی افراد از مهم ترین دارایی های یک فرد محسوب می‌شود.

تقی دخت افزود: انواع جرایم سایبری، انگیزه ی جرم سایبری و قوانین و مجازات های جرایم رایانه ای نیز از دیگر محورهای مهم این همایش است که باید به آنها پرداخته شود و مورد بحث و بررسی قرار بگیرند.

وی با اشاره به وجود صفحات جعلی در فضای مجازی بیان داشت: بسیاری از جرم های از این دست مثل برداشت غیرمجاز از حساب های بانکی افراد از طریق افتتاح این صفحات در فضای مجازی صورت می‌گیرد و لذا باید حاشیه امنی برای این موضوع در نظر گرفته شود.

رییس پلیس فتا شهرستان پردیس با تاکید بر  لزوم آگاهی فعالان فضای مجازی پردیس از قوانین حریم شخصی گفت: همه افرادی که در فضاهای مجازی فعالیت دارند باید اهتمام ویژه داشته باشند، از قوانین حریم شخصی خود آگاه باشند و به افرادی که در فضای مجازی وجود دارند اعتماد نکنند زیرا بسیاری از جرایم موجود در اثر اعتمادهای غیر منطقی در شبکه های اجتماعی تلفن همراه بروز پیدا می‌کنند.

تقی دخت اظهار داشت: لازم به ذکر است که کلیه عزیزانی که از کارت های عابر بانک استفاده می‌کنند این نکته امنیتی را مد نظر داشته باشند که رمز کارت بانکی محرمانه است و نباید آن را در اختیار فروشنده قرار دهند و هنگام برداشت وجه از دستگاه پوز و  ATM نکات امنیتی را رعایت کنند.

وی گفت: الزاما از افراد و متخصصینی جهت امور رایانه ای خود استفاده کنیم چرا که دیده شده برخی افراد در قالب متخصص امور رایانه به نصب نرم افزار های جاسوسی و  انتشار نسخه تقلبی از برنامه ارتباطی مبادرت می‌ورزند.

این مقام مسئول در پایان گفت: با توجه به حضور مدیران کافی‌نت ها، سایت ها و شبکه های اجتماعی در این جلسه می خواهیم رعایت این نکات را مد توجه خود و دیگران قرار دهند و در صورت مواجهه با اینگونه جرائم مراتب را با شماره تماس۷۶۲۸۶۰۰۹ که راه ارتباطی مردم با پلیس فتا است در میان بگذارند.






 

کد خبر 4042367

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha