به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از میراث فرهنگی استان مرکزی، حسن حسینی اظهار داشت: روستاهای هدف گردشگری پتانسیل ویژه استان در خصوص مقاصد گردشگری هستند از این رو همکاری همه جانبه بین دهیاران و میراث فرهنگی در خصوص اطلاع رسانی به روستاییان از اهمیت به سزایی برخوردار است زیرا این یک فرصت طلایی برای اشتغال آفرینی در روستاها است.
سرپرست معاونت گردشگری میراث فرهنگی استان مرکزی افزود: اقامتگاه های بوم گردی را می توان به عنوان تحول اسکان مسافر در گردشگری نامید، زیرا در این اقامت گاه ها به جز هتلینگ، گردشگر با نوع معماری مقصد، آداب مهمان نوازی و غذاهای محلی هر بخش از کشور آشنا می شود.
وی بیان کرد: این مزایا باعث شده تا با توجه به مدت زمان کمی که از اجرای این طرح می گذرد، استقبال گسترده ای از این اقامتگاه ها صورت پذیرد و بستر درآمد زایی برای روستاییان را فراهم آورد.
حسینی ادامه داد: با توجه به تمام مزیت های ذکر شده، روستاهای هدف، آینده گردشگری استان را خواهند ساخت و می توانند باعث جلوگیری از کوچ روستاییان به شهرها و کلانشهرها شوند.
سرپرست معاونت گردشگری میراث فرهنگی استان مرکزی تاکید کرد: اطلاع رسانی به روستاییان سهم ویژه ای در روند بالفعل شدن پتانسیل های روستاها دارد و وظیفه این امر بر دوش دهیاران و اداره کل میراث فرهنگی است.
وی خاطرنشان ساخت: در تمامی روستاهای هدف گردشگری استان، بنرهای اطلاع رسانی در خصوص توضیح و تعریف اقامتگاه های بوم گردی نصب می شود.
نظر شما