جواد صدیقیان در گفت و گو با خبرنگار مهر با اعلام این مطلب، اظهار داشت: به همین منظور دوره آموزشی چادرشب بافی در مرکز ترویج صنایع دستی محمد آباد بخش کویرات شهرستان آران و بیدگل جهت احیاء این هنر ماندگار برگزار شد.
وی تصریح کرد: هدف از برگزاری این دوره ترویج صنایع دستی و جلوگیری از فراموشی هنرهای دست ساز بومی است که سال های سال به عنوان منبع اصلی در آمد و همچنین به عنوان هنری زیبا در اختیار مردم کویر بوده است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آران و بیدگل تاکید کرد: ترویج صنایع دستی به ویژه در روستاها می تواند در اشتغالزایی و پر کردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان موثر باشد.
چادرشببافی یکی از صنایع دستی سنتی ایران است. چادر شب، پارچهای رنگارنگ و معمولا با طرح چهارخانه است به جنس پنبه یا ابریشم و این دوره آموزشی توسط هنرمند این رشته آقای محمد جواد عبدلی به هنرجویان صنایع دستی آموزش داده می شود.
گفتنی است، مرکز ترویج صنایع دستی روستای محمد آباد کویرات در دهه مبارک فجر سال ۱۳۹۵ با دستگاه های مختلف مختلف گلیم بافی، قالی بافی و سفالگری افتتاح و با ارتقا و تکامل آن در افزایش دستگاه ها در حال حاضر نیز فعال و مورد بازدید گردشگران داخلی و خارجی قرار دارد.
هم اکنون بیش از ۱۵۰ هنرمند در رشتههای مختلف صنایعدستی در شهرستان فعالیت دارند و شعربافی، زربافی، چادرشب بافی، سفالگری، گیوه دوزی و خرجین بافی از مهمترین صنایع دستی این شهرستان محسوب میشود.
نظر شما