به گزارش خبرنگار مهر، علی تعالی ظهر شنبه در نشست طرح توان افزایی و ارتقاء تاب آوری اجتماعی زنان و خانواده شهرستان همدان گفت: بسیاری از جرائم و آسیبهای اجتماعی باز تولید اعتیاد و به ویژه بر اثر مصرف مواد مخدر صنعتی است.
وی با تاکید بر ضرورت اجرای طرح توان افزایی و ارتقاء تاب آوری اجتماعی زنان و خانواده افزود: این طرح از جمله آموزشهایی است که می تواند باعث توان افزایی خانواده ها شود و خوشحالیم که دغدغه دیگری در رسیدگی به مسایل و مشکلات زنان آغاز شده است.
فرماندار شهرستان همدان عنوان کرد: جامعه از هسته هایی بنام خانواده تشکیل می شود که در صورت آلودگی یک هسته این وضعیت به دیگر بخشها هم سرایت پیدا می کند و هیچ بخشی از این آسیب مصون نیست.
وی با بیان اینکه آسیبهای اجتماعی فقط متوجه مناطق حاشیه شهر نیست، عنوان کرد: گاهی در خانواده هایی که به لحاظ مالی وضعیت مناسب و در مناطق مسکونی خوبی نیز سکونت دارند آسیبهای اجتماعی رخنه می کند.
تعالی افزود: خانواده ها باید مهارت های مواجهه با آسیبهای اجتماعی را فرا بگیرند و به فرزندان خود نیز آموزش دهند.
وی با اشاره به اینکه افزایش معرفت دینی در فرد باعث تقویت روحی و توان مقابله با آسیبها می شود، اضافه کرد: مباحث معنوی در این حوزه بسیار حائز اهمیت است و کسانی که در این حوزه ارتباط بیشتری دارند آسیب پذیری کمتری دارند.
فرماندار همدان حضرت زینب (س) را الگویی از تاب آوری دانست و یادآور شد: ببینیم این بانوی بزرگوار چطور در برابر آن مصائب بزرگ صبر پیشه کرد و رسالت ائمه اطهار هم هدایت انسان در انتخاب مسیر مناسب است.
وی خواستار تقویت جنبه های دینی و مذهبی در خانواده ها شد و افزود: معارف اهل بیت ما بسیار راه گشاست و صرفا برای مقابله با آسیبهای اجتماعی نباید به آموزشهای تخصصی و تئوری اکتفا کنیم.
علی تعالی با اشاره به فعالیت مربیان جوان در طرح توان افزایی و ارتقاء تاب آوری اجتماعی زنان و خانواده شهرستان همدان گفت: خاصیت ورود جوانان به مسائل ورود انقلابی، خستگی ناپذیر و با انگیزه است که امیدوارم در اجرای این طرح موفق باشید.
نظر شما