به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی احمدیان در نشست خبری افتتاحیه نخستین دفتر آستان قدس رضوی در شرق استان سمنان به میزبانی حسینیه مدرسه قلعه شاهرود، ضمن بیان اینکه راه اندازی این دفتر طی روزهای آتی صورت می گیرد، بیان کرد: تمام اهداف تشکیلاتی آستان قدس رضوی در شهرستان ها بحث محرومیت زدایی در جامعه است.
وی افزود: دفاتر رضوی در شهرستان های مختلف ایران اسلامی در کنار محرومیت زدایی و شناسایی اقشار آسیب پذیر به اشاعه امید در زندگی و ترویج سبک زندگی رضوی نیز از طریق ظرفیت های موجود در خود، مانند خیران و... می پردازد.
مسئول دفتر آستان قدس رضوی در شاهرود، گفت: یکی از دلایل انتخاب شاهرود به عنوان یکی از دفاتر آستان قدس رضوی، بین راه بودن این شهرستان در مسیر حرم حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) است که می توان از آن به مثابه مسیر کرامت یاد کرد.
احمدیان افتتاح دفتر آستان قدس رضوی را فصل جدیدی در مناسبت معنوی و فرهنگی شاهرود دانست و بیان کرد: تحت پوشش قرار دادن محرومان یکی از ظرفیت هایی است که این دفتر می تواند آن را تقویت کند چرا که مردم این خطه از لحاظ معنوی سرآمد بوده و در لسان رهبر معظم انقلاب اسلامی شهر با صفا، مردم باصفا و دل های باصفا نام دارند.
وی در دیگر بخش سخنان خود به چارت سازمانی دفاتر سطح کشور زیر مجموعه آستان قدس رضوی اشاره کرد و افزود: این دفاتر در مرکز هر استان به عنوان ستاد راه اندازی می شوند و هر شهرستان می تواند زیر نظر هر ستاد به فعالیت تبلیغی، ترویج و خیریه اقدام کند.
مسئول دفتر آستان قدس رضوی شاهرود گفت: تشکیلات دفاتر در استان ها و شهرستان ها طبق سیاست گذاری های صورت گرفته در مجموعه آستان قدس رضوی پیاده سازی می شود اما این را نیز باید در نظر گرفت که این ستادها در کنار دولت و همراه با دولتمردان برای محرومیت زدایی تلاش می کنند.
احمدیان درباره فعالیت های این دفاتر در کنار نهادهای دولتی، توضیح داد: دفاتر آستان قدس رضوی در شهرستان زیر نظر شورایی متشکل از امام جمعه با دبیری مسئول دفتر آستان قدس در هر شهرستان و اعضایی مانند اوقاف و امورخیریه، ناحیه مقاومت بسیج سپاه، کمیته امداد حضرت امام(ره)، صداوسیما و فرماندار و رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و... فعالیت خواهد کرد.
وی افزود: این دفاتر چندین معاونت یا به نوعی کارگروه نیز زیر مجموعه خود دارد که از جمله آنها می توان به کارگروه یا معاونت عمرانی برای ارتقای روستاها و توسعه شهری، خادم یاران زیارت برای پیگیری زائر اولی ها، خادم یاران بهداشت و درمان، خادم یاران فرهنگی آموزشی، خادم یاران وقف، رابطان خادم یار کارآفرینی و اشتغال، رابط خادم یار حمایتی برای شناسایی محرومان، خادم یار مساجد و ... اشاره کرد که هرکدام مسئولیت بخشی را برعهده دارند.
مسئول دفتر آستان قدس رضوی در شاهرود، گفت: این ابهام برای برخی وجود دارد که هر معاونت و مسئولیت این دفتر مربوط به یک نهاد اجرایی و فرهنگی است پس این موازی کاری و اتلاف هزینه ها محسوب می شود، اما در اصل اینگونه نیست این دفتر همان طور که در سیاستگذاری های آستان قدس وجود دارد تنها هماهنگی با دستگاه های مسئول برای استفاده از ظرفیت های آستان قدس رضوی و تلفیق کارها برای بهره بیشتر مردم و محرومان را دنبال می کند برای مثال محرومان را به خیران پیوند می دهد و یا شرایط زیارت، زائر اولی های محروم را فراهم می سازد.
نظر شما