علی مد قالچی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بررسی و تجزیه و تحلیل حوادث جاده ای استان زنجان و ارائه راهکارهای کاهش و پیشگیری ، نظارت بر نصب و به کار گیری تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری ایمنی و سیستم های کنترل هوشمند ، انجام امور مربوط به کنترل اضافه تنآژ، راه اندازی و نظارت بر مراکز ویژه ایمنی ، اجرای طرح های ایمنی از قبیل ایمن سازی حاشیه راهها، ایمن سازی فیزیکی مدارس حاشیه ها راهها و ارتقای ایمنی موتور سواران و عابرین پیاده و سرنشینان و وانت بارها از وظایف این اداره است.
وی اظهار کرد: طی سال ۹۶ این اداره بر ارتقای ایمنی حاشیه راهها و مدارس حاشیه راهها برنامه ریزی و مدیریت لازم را دارد.
رئیس اداره ایمنی و ترافیک راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان گفت: طی سال گذشته ایمن سازی مدارس حاشیه راهها در ۳۰ مدرسه و همچنین ایمن سازی فیزیکی مدارس حاشیه ها راهها هم در ۱۲ مدرسه انجام شد.
مدقالچی تاکید کرد: طرح های ارتقاء ایمنی عابرین و سرنشینان ، موتورسواران و وانت بارها در ۶۵ منطقه روستایی،۲۵ طرح موتور سواران، ۲۰ طرح وانت بارها و ۲۰ طرح عابرین وسرنشینان در استان زنجان برگزار شده و این برنامه ها در سالجاری با قوت بیشتری انجام می شود.
وی افزود: یکی از مهمترین گروههای هدف در طرح ارتقای ایمنی اداره کل حمل ونقل وپایانه های استان زنجان، ارتقا ایمنی دانش آموزان و ایمن سازی مدارس حاشیه راهها است زیرا ایمن سازی مدارس حاشیه راه ها یک ضرورت اجتماعی برای کاهش آسیب های جادهای است و در کنار آموزش به دانش آموزان، مدارس واقع در حاشیه راهها نیز مورد ایمن سازی فیزیکی و آرام سازی ترافیک مقابل مدارس قرار می گیرند.
مدقالچی افزایش ایمنی محیط بیرونی مدارس را زمینه ساز ارتقای امنیت روانی دانش آموزان دانست و ادامه داد: ایمنی مدارس به ویژه مدارس حاشیه راه یکی از اصول مهم دستیابی به حمل ونقل پایدار است.
رئیس اداره ایمنی و ترافیک راهداری و حمل و نقل جادهای استان زنجان به موضوع ایمن سازی فیزیکی مدارس حاشیه راهها اشاره کرد و گفت: همراه با آموزش و اقدامات فرهنگی، طرح ایمن سازی مدارس حاشیه راه ها از بعد فیزیکی را نیز در سالجاری با قوت بیشتری اجرا می کنیم.
نظر شما