۲۲ آبان ۱۳۸۵، ۱۴:۵۴

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران خبر داد:

آغاز مطالعات استفاده از قطعات پیش ساخته در پروژه های عمرانی

باید با به کارگیری تکنولوژی های روز جهان و استفاده از روش های مدرن و در عین حال مقرون به صرفه ، از جمله استفاده از قطعات پیش ساخته ضمن افزایش بهره وری و سرعت در اجرای پروژه های عمرانی ، شاهد ارتقاء مستمر این پروژه ها باشیم.

به گزارش خبرگزاری مهر ،  معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران افزود: قطعا وضعیت یک پروژه عمرانی در درون شهر تفاوت عمده ای با پروژه مشابه در خارج از شهر خواهد داشت، لذا لازم است با دیدی جامع و آینده نگر و نیز توجه دائم به الزامات مربوط ، وضعیت و شرایط طراحی و اجرای پروژه های عمرانی به خصوص پروژه های عمران شهری را از وضعیت حاضر خارج و به سمت یک تحول و جهش در تمامی ابعاد سوق دهیم.

مهندس احمد دنیامالی ادامه داد: در همین راستا اقدامات خوبی در دست مطالعه و بررسی قرار دارد که از جمله آنها بکارگیری قطعات پیش ساخته در پروژه هایی همچون گذرگاه های غیر همسطح، پارکینگهای طبقاتی و ... است که مطالعات مربوط به آن وارد فاز اجرائی شده است و در آینده نزدیک مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

وی در این خصوص توضیح داد: طبق این روش ، بخش عمده ای از فعالیت های اجرایی که امروز در محل پروژه های انجام می پذیرد و موجب سلب آسایش شهروندان و نیز تطویل در بهره برداری از آنها و در نتیجه گران تمام شدن اینگونه از طرحهای عمرانی می شود، در محل هایی دیگر و از جمله کارخانجات مرتبط، انجام و سپس با حمل به محل پروژه در مدت بسیار اندکی نصب و راه اندازی خواهد شد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران همچنین از تغییر نگرش جدی در بخش دیگری از طرحهای عمرانی خبر داد و گفت: پس از بررسی و مطالعات فراوان با توجه به نتایج حاصل از برخی پروژه های انجام شده و دستیابی به تکنولوژی و روشهای مناسب و متناسب با شرایط تهران در اجرای پروژه های زیر سطحی، با اتخاذ رویکردی جدی، در آینده نزدیک بخش عمده ای از پروژه های ترافیکی، بزرگراهی و ... را از این طریق با سرعت مناسب و کمترین اختلال در ترافیک شهر و نیز نظم و آسایش زندگی شهروندان، اجرا خواهیم کرد.

وی افزود: با برنامه ریزی های صورت گرفته و همت همکاران این حوزه در تمامی سطوح ، سعی داریم با افزایش مستمر در ظرفیت اجرای پروژه های عمرانی همانگونه که در مورد نظر و تاکید شهردار تهران نیز هست ، این ظرفیت را به حداقل یک میلیارد دلار (حدود 900 میلیارد تومان) در سال برسانیم و البته این رقم فقط برای زیرمجموعه های مرتبط با این حوزه و پروژه های تحت مدیریت آنها مورد نظر است. لیکن همانطور که اخیرا شهردار تهران اعلام کرده است ، این ظرفیت برای مجموعه شهر تهران باید به حداقل 5000 میلیارد تومان افزایش یابد تا بتوان متناسب با سرعت فزاینده نیازهای این بخش حرکت و اقدام لازم صورت پذیرد.

کد خبر 406415

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha