به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله محمودیان روز یکشنبه در همایش گرامیداشت مریم میرزاخانی در خمین اظهار داشت: در بسیاری از کشورهای پیشرفته برای حمایت از دانشجویان تحصیلات تکمیلی مزایایی را در نظر می گیرند.
وی افزود: دانشجویان و نوابغ ایرانی اگر در داخل کشور شرایط اقتصادی مطلوب و به دور از دغدغه مالی داشته باشند و با فراغ بال به تحصیل بپردازند، ذهن های پویا در داخل کشور می مانند و عامل توسعه علمی کشور خواهند شد.
محمودیان ادامه داد: ظرفیت سازی در راستای حمایت از نوابغ علمی و تجلیل از افتخارات علمی و بزرگداشت یاد و خاطره نخبگان کشوری در شناخت استعدادها و تشویق نسل های امروز به سمت کسب علم و آگاهی در عرصه های مختلف تاثیر شگرفی خواهد داشت.
استاد دانشگاه صنعتی شریف تصریح کرد: مریم میرزاخانی دو بار در المپیاد جهانی شرکت کرد و هر دوبار مدال طلا را از آن خود کرد.
محمودیان اضافه کرد: میرزاخانی در دوره لیسانس روی دو مقاله کار کرد که یکی از این مقاله ها به کتاب های درسی راه یافته و در اغلب کشورهای قاره آمریکا و دیگر کشورهای جهان تدریس می شود.
این استاد دانشگاه خاطر نشان کرد: مریم میرزاخانی و امثال وی، مانند کوه یخی در میان اقیانوس هستند که ما می توانیم قله و بخش کوچکی از آنها را که از آب سربرآورده ببینیم درحالی که بخش اعظمی از این کوه یخ در زیر آب پنهان است و آن استعدادهای نهفته دیگر در کشورمان هستند که باید زمینه بروز و ظهور پیدا کنند.
محمودیان در رابطه با ضرورت ماندگاری یاد و شناخت این نخبه جهانی کشور ایران گفت: در این راستا می توان یک پژوهشکده یا یک جایگاه علمی را به نام ایشان در کشور برقرار کرد تا برای همیشه نام مریم میرزاخانی ماندگار شود.
نظر شما