۲۹ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۴۹

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان همدان خبرداد:

کمک ۴ میلیارد تومانی به صندوق توسعه کشاورزی استان همدان

کمک ۴ میلیارد تومانی به صندوق توسعه کشاورزی استان همدان

همدان - رئیس سازمان برنامه و بودجه استان همدان از کمک ۴ میلیارد تومانی به صندوق توسعه کشاورزی استان همدان خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید اسکندر صیدایی بعدازظهر یکشنبه در شورای برنامه ریزی و توسعه و ستاد اقتصاد مقاومتی استان همدان با بیان اینکه اعتبارات پیوست قانون بودجه ۷۵ میلیارد تومان است، افزود: سدها، آب و فاضلاب و بازسازی مدارس از جمله طرح هایی هستند که از این اعتبار استفاده خواهند کرد.

صیدایی با اشاره به برخورداری تمام شهرستانها از این اعتبار، یادآور شد: باید دید چه میزان رایزنی صورت می گیرد و مواردی در این بخش لحاظ می شود.

وی با اشاره به اینکه مالیات سال قبل ۵۸۹ میلیارد تومان بود که با رشد ۲.۳ درصدی به ۶۰۲ میلیارد تومان رسیده است، عنوان کرد: سهم مالیات ۸۸ درصد است که نشان از مشخص شدن جایگاه مالیات در استانها است.

وی به آخرین وضعیت تخصیص اعتبارات در سال جاری اشاره کرد و اظهار داشت: در خصوص تملک، دو ردیف اعتبارات نفت و گاز با رقم ۲۶۹ میلیارد تومان در نظر گرفته شده و مبلغ سه درصد تملک دارایی نیز ۷۶ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان است که ابلاغ شده و اعتبارات نفت و گاز و تملک دارایی ۲۸.۵ درصد از اعتبارات را به خود اختصاص می دهند.

دو هزار و ۲۵۵ پروژه با ماهیت استانی در همدان وجود دارد

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان همدان با بیان اینکه در مجموع دو هزار و ۲۵۵ پروژه با ماهیت استانی در همدان وجود دارد، عنوان کرد: از این تعداد همدان ۳۲۸ پروژه، ملایر ۲۷۵ پروژه، تویسرکان ۲۳۹ پروژه، نهاوند ۲۳۷ پروژه، کبودرآهنگ ۲۴۹ پروژه، اسدآباد ۲۱۰ پروژه، رزن ۲۱۵ پروژه، فامنین ۲۰۶ پروژه، بهار ۲۳۰ پروژه و سطح استان ۶۶ پروژه را به خود اختصاص داده است.

صیدایی با بیان اینکه هر دستگاه استانی پروژه های مشخصی دارد، اظهار داشت: طرح ها در برش دستگاهی و استانی تقسیم بندی شده است.

صیدایی با اشاره به کمک به صندوق توسعه کشاورزی استان، اظهار داشت: این صندوق خدماتی را به کشاورزان ارائه می دهد که در شورای برنامه ریزی استانها اعتباراتی برای حمایت از این صندوق در نظر گرفته شده که این موضوع در استان نیز بررسی شده تا بتوان از صندوق حمایت کرد.

وی با بیان اینکه پیشنهاد می شود شش میلیارد تومان اعتبار برای کمک به صندوق توسعه کشاورزی اختصاص یابد، گفت: دولت این اجازه را داده که پنج درصد از اعتبارات تملک دارایی به صندوق اختصاص یابد اما بنابر نظر اعضای شورای برنامه ریزی استان، چهار میلیارد تومان به این صندوق کمک می شود.

رئیس برنامه و بودجه استان همدان با اشاره به اینکه پیش بینی می شود روند ابلاغ اعتبارات تسهیل شود، عنوان کرد: شرایط نسبت به سالهای قبل بهتر است.

صیدایی با تأکید بر اینکه به محض ابلاغ اعتبارات ماده ۱۸۰ تخصیص انجام خواهد شد، گفت: در هیچ استان کشور اعتبارات توازن و ماده ۱۸۰ اختصاص داده نشده است.

وی با اشاره به اعتبار ۹۰ میلیارد تومانی برای مدیریت بحران، عنوان کرد: مشکلی در خصوص اعتبارات وجود ندارد اما دولت در نقدینگی اعتبارات کاری انجام نداده است.

تخصیص اعتبارات برای رفع نقاط حادثه خیز بهبود خواهد یافت

صیدایی با اشاره به شناسایی نقاط حادثه خیز، عنوان کرد: با توجه به اقدامات انجام شده در این زمینه، وضعیت استان در تخصیص اعتبارات برای رفع نقاط حادثه خیز بهبود خواهد یافت.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان همدان با اشاره به اینکه تعداد پروژه ای قابل واگذاری به بخش خصوصی در استان ۲۶۹ طرح است، اظهار داشت: از این تعداد ۱۲۰ طرح به بخش خصوصی واگذار شده است.

وی با بیان اینکه هر شهرستان باید ۱۰ پروژه دارای اولویت خود را مشخص کند، عنوان کرد: تعداد این پروژه ها در استان در مجموع به ۹۰ پروژه می رسد که در اختیار کمیته های چهارگانه قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: از هر شهرستان سه طرح مهمتر در کمیته ها مورد بررسی قرار می گیرد تا به ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی اعلام شود.

رئیس جهاد کشاورزی استان همدان نیز با بیان اینکه با توجه به کاهش بارندگی در سال قبل برخی مزارع رها شده بود، گفت: مبارزه باسن در این مزارع با اعتبارات داخلی صورت گرفت تا دیگر مزارع آسیب نبیند.

منصور رضوانی جلال افزود: در این خصوص باید اعتباراتی در نظر گرفته شود چرا جهاد کشاورزی در این زمینه بدهکار است.

۵۷ درصد اعتبارات جهاد کشاورزی متوازن است

وی با بیان اینکه ۴۷ درصد اعتبارات استان متوازن است، یادآور شد:این در حالیست که  ۵۷ درصد اعتبارات جهاد کشاورزی متوازن است.

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان همدان نیز با بیان اینکه ۹۶ میلیارد تومان اسناد خزانه برای استان همدان تعیین شده است، اظهار داشت: ۷۷ میلیارد تومان تعهد اسناد خزانه از سوی دستگاه‌های استان انجام شده است.

سیدناصر محمودی با بیان اینکه ۱۸ میلیارد تومان از تعهدات اسناد خزانه در همدان انجام نشده است، افزود: این مبلغ مربوط به ۱۱ دستگاه بوده که تاکنون اطلاعات خود را اعلام نکردند.

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان همدان با بیان اینکه مهلت اسناد خزانه تا شهریورماه تمدید شد، بیان کرد: هشتم شهریورماه کارگاه آموزش اسناد خزانه برگزار خواهد شد و مدیران دستگاه‌های اجرایی باید شرکت کنند.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری همدان نیز با بیان اینکه نقاط حادثه‌خیز استان همدان با توجه به گزارشات نیاز به بودجه بحرانی دارد، اظهار داشت: در یکی از جاده‌های همدان در مدت ۶ ماه ۴۰ نفر کشته شدند که این جاده نیاز به بودجه بحرانی دارد.

سعید گلستانی به هوشمند کردن چاه‌های غیر مجاز اشاره کرد و افزود: چاه‌های مجاز دو برابر چاه‌های غیر مجاز برداشت دارند و باید هوشمند شوند.

کد خبر 4064592

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha