به گزارش خبرنگار مهر، روزنامه "بانی فیلم" خبر اول امروز خود را به گفته های معاون هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران اختصاص داده و در صفحه اول گزارش این نشست را منعکس کرده است. معرفی اعضا هیئت داوران بخش بین الملل جشنواره فیلم فجر و تقدیر از دو مستندساز و دو گوینده در جشنواره کیش عناوین خبرهای برجسته این صفحه هستند.
ستون چهره روز، امروز به سیف اله صمدیان اختصاص دارد با عنوان "روزی روزگاری هنرمند". گفته های جعفری جلوه در دیدار با مدیران دومین جشنواره فیلم پلیس خبر برجسته دیگر صفحه سینماست. در صفحه تئاتر هم گزارش ویژه "بانی فیلم" از سیزدهمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان خبر اول است و بیانیه هیئت داوران و حرف های عادل بزدوده هم مکمل آن شده است. در صفحه پایانی قرار گرفتن "بورات" در صدر جدول فروش همچنان خبرساز است که خبر اول این صفحه هم شده است.
روزنامه "جوان" در صفحه آخر خبر "برگزاری نشست تخصصی فرهنگ و آئین عزاداری عاشورا" را خبر اول قرار داده و در ادامه به میزبانی اصفهان برای همایش بین المللی "قرآن کریم و مسائل جامعه معاصر" اشاره کرده است. "کارگزاران" هم در صفحه تماشا نگاهی گذرا به کارنامه هنری پرویز پرستوئی دارد با عنوان "او بی شک یک ستاره است".
روزنامه "اعتماد" در صفحه ادب و هنر حرف های فیلیپ لتی سفیر سوئیس را در مراسم شب سیدمحمدعلی جمالزاده با عنوان "من از ادبیات فارسی سپاسگزارم" خبر اول خود قرار داده است. در ادامه هم در پی پخش نشدن تیزر برخی فیلم های سینمای ایران از تلویزیون، گفتگوی کوتاهی با داودی، شفق و شایسته داشته با عنوان "فیلم ها نباید برای تبلیغات تلویژیونی بازبینی شوند."
"حیات نو" در صفحه فرهنگ و هنر گفتگوی مفصلی با مرتضی احمدی دارد با عنوان "هر چه پیش پرده خوانده ام، سیاسی بوده" و در ادامه نگاهی به نمایشنامه "گوریل پشمالو" یوجین اونیل با عنوان "هویت نامعلوم انسان های فروپاشیده" دارد. در صفحه پایانی هم به شب محمدعلی جمالزاده در خانه هنرمندان با عنوان "رویکردی کلاسیک به زبان پریان" پرداخته است.
روزنامه "ابتکار" در صفحه پایانی گفته های معاون هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری و شب جمالزاده را خبرهای برجسته خود قرار داده است. "صدای عدالت" در صفحه هنری علاوه بر برجسته کردن بزرگداشت جمالزاده در خانه هنرمندان، با مطلبی تحلیلی تحت عنوان "جیرانی و ستاره ها" این سه گانه را مورد بررسی کوتاهی قرار داده است. در صفحه سینما هم در متن و حاشیه فیلم "وقتی همه خواب بودند" به تحلیل این فیلم پرداخته است.
روزنامه "همشهری" در صفحه تئاتر نگاهی به نمایش "طوطی پر" کار زهرا صبری با عنوان "رهائی و پرواز" دارد. در صفحه ادب و هنر هم گزارشی از مراسم اختتامیه جشنواره تئاتر کودک و نوجوان اصفهان چاپ شده است.
"جام جم" در صفحه رسانه به صحبت های صفار هرندی در نشست سازمان خبرگزاری های آسیا و اقیانوس آرام نگاهی دارد با عنوان "انحصار خبری غرب باید شکسته شود". صفحه رادیو و تلویزیون هم به گزارش یک روز همراهی با اهالی "جوانی به وقت فردا" از رادیو جوان پرداخته و این گزارش را با عنوان "عبور عقربه های روی خط جوانی" برجسته کرده است. صفحه پایانی این روزنامه هم به همایش چهره های ماندگار با عنوان زیبای "ماندگار همچون دماوند" پرداخته است.
روزنامه "ایران" در صفحه فرهنگ و هنر به دنیای وندی واسراستین نمایشنامه نویس برنده جوایز تونی و پولیتزر با عنوان "یک نویسنده نامتعارف" پرداخته و در صفحه دوم هم نگاهی به نمایش "قصه تلخ طلا" به نویسندگی و کارگردانی بهروز غریب پور با عنوان "رستاخیز صحنه" دارد. به انگیزه تجدید اجرای نمایش "بینوایان" در برادوی مطلب "با ژان والژان، تا ابد" هم در این صفحه برجسته شده است. در صفحه پایانی هم "بررسی آموزش نابسامان موسیقی امروز در دانشگاه" و آغاز هفته کتاب از فردا با برنامه های متنوع برجسته شده اند.
"آینده نو" در صفحه تئاتر گفته های ناشران حوزه تئاتر از مشکلاتشان را با عنوان "ناشرانی که حرف نمی زنند، بلکه عمل می کنند" را خبر اول خود قرار داده و در ادامه در مطلبی با عنوان "چگونگی استعدادهای نمایشنامه نویسی در تئاتر دفاع مقدس" حرف های نغمه ثمینی را در این باب مطرح کرده است. در صفحه پایانی هم ستون چهره روز را به نورالدین زرین کلک و جواد نکونام اختصاص داده است.
روزنامه "کیهان" در صفحه ادب و هنر به هجوم کتاب های ترجمه ای کودک و نوجوان به بازار کتاب با عنوان "چه بود و چه شد" پرداخته و در ادامه هم نگاهی به جشنواره کتاب کودک و نوجوان کانون پرورش فکری دارد.
"سیاست روز" در صفحه فرهنگ و هنر بخشی از صحبت های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را با عنوان "مهم ترین جهت گیری دولت در بخش فرهنگ تأمین عدالت است" را خبر اول خود قرار داده و در ادامه هم به صحبت های جعفری جلوه در دیدار با مدیران جشنواره فیلم پلیس پرداخته است.
روزنامه "خبر" در صفحه پایانی به بهانه آخرین فیلم ریدلی اسکات گفتگوی کوتاهی را با او نقل کرده با عنوان "فیلم "یک سال خوب" برای ریدلی اسکات و راسل کرو". "کار و کارگر" هم در صفحه پایانی خود ادعاهای ضد و نقیض مدیران میراث فرهنگی در مورد طرح جامع گردشگری پایتخت را خبر اول خود قرار داده است.
روزنامه "همبستگی" در صفحه ادب و هنر خبر برگزاری آزمون کتابداری را با عنوان "ارتقا سطح کتابداران خواسته ای منطقی است" برجسته کرده و در ادامه هم به نشست مطبوعاتی فیلم "ستاره می شود" در دانشگاه علامه طباطبائی پرداخته است. صفحه پایانی هم به گزارش مراسم بزرگداشت محمدعلی جمالزاده با عنوان "اصلاحگر ادبیات فارسی" اختصاص دارد.
"ابرار" در صفحه سینمائی یادداشتی دیرهنگام بر فیلم "باغ فردوس پنج بعد از ظهر" دارد و یک مطلب کوتاه را که بیشتر جنبه معرفی دارد به فیلم "شور و شیرین" به بهانه پخش از تلویزیون اختصاص داده است. روزنامه "اسرار" هم در صفحه فلاش بک مطلبی مفصل با عنوان "روز سوم به جشنواره فجر می رسد؟" دارد که در گفتگو با عوامل مختلف فیلم جدید محمدحسین لطیفی سعی کرده به آن پاسخ دهد. البته نیاز به پرداختن به چنین مطلبی آن هم در این حجم که موضوعیت خاصی ندارد، تا حدودی عجیب است!
نظر شما