۳۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۲۸

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده مرکزی:

۵۲درصد زنان داروهای اعتیادآور رابه تجویز آرایشگاه‌ها مصرف می‌کنند

۵۲درصد زنان داروهای اعتیادآور رابه تجویز آرایشگاه‌ها مصرف می‌کنند

اراک- مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری مرکزی گفت: طبق تحقیقی که در شهر اراک انجام شده، ۵۲درصد زنان داروهای اعتیاد آور را به بهانه لاغری و زیبایی و به تجویز آرایشگاه های زنانه مصرف می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، زهرا فرجی پیش از ظهر سه شنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی در اراک اظهار داشت: در سال گذشته براساس ماموریت های نظارتی در حوزه زنان و خانواده، طرح بازرسی از آرایشگاه های زنانه در اراک انجام شد.

وی افزود: در بخش های مختلف امنیتی، بهداشت، اجتماعی و همچنین مباحث شغلی، طرح بازرسی از ۹۰۰ آرایشگاه زنانه در اراک انجام شد که در شاخص مربوط به مواد مخدر و دخانیات، در ۳۹ درصد آرایشگاه ها به هنگام حضور ناظرین و عوامل اجرایی سیگار مصرف می شده است.

فرجی خاطرنشان کرد: در پرسشی که از مراجعین به این آرایشگاه ها صورت گرفته، حدود ۵۲ ابراز کردند که داروهای به اصطلاح لاغری و زیبایی اندام را از طریق همین آرایشگاه ها دریافت می کنیم.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی تصریح کرد:در ارتباط با شاخص های قانونی، ۶۳درصد از آرایشگاه ها دارای پروانه معتبر اشتغال هستند، ۶۰درصد آرایشگاه ها دارای گواهی نامه معتبر آموزشی هستند، ۷۹ درصد گواهی عمومی آرایش و پیرایش در اختیار دارند و همچنین ۲۹درصد آرایشگاه ها در زمینه فروش محصولات آرایشی، بهداشتی درمانی غیرمجاز نیز فعالیت دارند.

وی ادامه داد: همچنین ۳۷درصد از آرایشگاه ها نسبت به نصب تعرفه در دید عموم اقدام نکرده بودند و ۵۲ درصد نیز دارای کارت معتبر بهداشت نبودند.

فرجی در بخش دیگر سخنان خود بیان داشت: مهمترین علل  گرایش زنان به اعتیاد در مرحله نخست گرایش همسر است که بالاترین آمار را به خود اختصاص داده است.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی عنوان کرد: ردلایل دیگر همچون اصرار دوستان، توجه به زیبایی، اختلالات روانی، کنجکاوی، کسب لذت، کاهش علایم بیماری، رفع مشکلات جنسی و اختلافات خانوادگی از عوامل دیگر گرایش زنان به اعتیاد است.

وی بیان داشت: اعتیاد در زنان عوارض خطرناک تری نسبت به مردان دارد؛ فاصله اولین تجربه استفاده مواد مخدر تا اعتیاد کامل توسط زنان کوتاهتر از مردان است، در مردان طی حدود هشت سال اتفاق می افتد، ولی در زنان طی دو سال رخ می دهد.

فرجی اضافه کرد: همچنین مرگ در زنان و دختران گرفتار به دام اعتیاد، نسبت به مردان سریع تر اتفاق می افتد که آن هم به دلیل شرایط جسمانی زنان است.

وی ادامه داد: سن اعتیاد در دختران کاهش یافته و گرایش زنان به سمت مواد مخدر صنعتی بیش از گرایش به سمت مواد سنتی است که تهدید بزرگی برای نظام خانواده به شمار می رود و موجب بروز ناهنجاری های بسیار در جامعه است.

کد خبر 4066676

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha