به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا مروارید روز چهارشنبه در همایش نقش تشکل های دینی در کاهش آسیب های اجتماعی اظهار داشت: نهادهای و سازمان های مختلفی در کشور در زمینه حوزه فرهنگی فعالیت می کنند و بودجه های سنگینی نیز در این زمینه هزینه می شود ولی انطور که باید خروجی مناسبی ندارند.
وی ادامه داد: یکی از مهم ترین مشکلات این حوزه موازی کاری فعالیت دستگاه های مختلف است بطوریکه برخی امور همزمان توسط چند دستگاه پیگیری می شود که باعث شده نتیجه چندانی عاید نشود.
استاندار ایلام یاداور شد: خطراتی که در دنیای امروز با توجه به گسترش وسایل ارتباطی جوانان و نوجوانان را تهدید می کند بسیار زیاد است و همواره رهبر معظم انقلاب نیز در این زمینه هشدار داده و بر لزوم برنامه ریزی برای مقابله با این هجمه فرهنگی تاکید می کنند.
مروارید اضافه کرد: استان ایلام نیز هم اکنون دارای ۹۰۰ هیئت مذهبی، ۴۰۰ تشکل اجتماعی، فرهنگی، ورزشی و ۳۰۰ کانون فرهنگی، هنری مسجد است که در صورت بکارگیری صحیح این ظرفیت ها می توان در برخورد با تهدیدهای عرصه فرهنگی کشور موفقیت بیشتری کسب کرد.
جانشین فرمانده انتظامی استان ایلام نیز در این همایش گفت: بسیاری از آسیب های اجتماعی در ارتباط مستقیم با جرم هستند.
سرهنگ حسن کاظمی افزود: برخورد قهری با متخلفان نمی تواند راهگشا باشد و در این زمینه پیشگیری و برنامه ریزی برای اقناع جوانان در برابر تهدیدها اثربخشی بیشتری دارد.
وی اضافه کرد: خانواده ها نباید تنها از نیروی انتظامی توقع برخورد و مقابله با جرم داشته باشند بلکه خود نیز مسوول بوده و سایر ارگان ها باید در این حوزه نقش خود را ایفا کنند.
نظر شما