۳ شهریور ۱۳۹۶، ۱۱:۰۸

‌رئیس دانشگاه تاکید کرد:

ایجاد شبکه ارتباطی میان دانش آموختگان با دانشگاه تهران

ایجاد شبکه ارتباطی میان دانش آموختگان با دانشگاه تهران

رئیس دانشگاه تهران با بیان اینکه پیوند دانش‌آموختگان با دانشگاه مورد توجه است، گفت: باید شبکه ای میان دانش آموختگان و دانشگاه ایجاد شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران، محمود نیلی احمد آبادی در جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه تهران گفت: این اولین بار است که در دانشگاه تهران توفیق آن را داریم که جشن دانش‌آموختگی را با حضور همه دانش‌آموختگان دانشگاه تهران برگزار کنیم.

وی افزود: دانشگاه تهران قدیمی ترین و معتبرترین دانشگاه ایران است و این دانشگاه از لحاظ رتبه‌بندی های جهانی معتبرترین دانشگاه ایران و جزو دانشگاه‌های معتبر جهان بشمار می رود.

رئیس دانشگاه تهران اظهار داشت: امروز توسعه هیچ کشوری بدون توسل به دانش و دانش آموختگان دانشمند آن امکان پذیر نیست بنابراین هرچه توسعه دانشگاه تهران بیشتر و دانش آن عمیق‌تر شود قطعا توسعه کشور بهتر خواهد شد و ما آینده روشن‌ تری را برای کشور رقم خواهیم زد.

نیلی احمدآبادی تاکید کرد: امروز دانشگاه تهران طرح‌های عظیمی را برای یک صعود بزرگتر در دست اجرا دارد و مهمترین برنامه‌های این دانشگاه توسعه تعاملات بین‌المللی است.

وی عنوان کرد: توسعه تعاملات بین‌المللی به معنای حضور جدی‌تر دانشگاه و دانش آموختگان و استادان دانشگاه در صحنه جهانی است، به این معنا که انتقال و تولید دانش بهتر و وسیع‌تر صورت خواهد گرفت و شاخص‌ها و استانداردهای دانشگاه افزایش پیدا خواهد کرد.

رئیس دانشگاه تهران افزود: نکته دومی که دانشگاه به شدت دنبال آن است تعامل با جامعه است، بخش عمده‌ای از توسعه کشور مرهون دانش‌آموختگان، دانشجویان و اساتید دانشگاه تهران است این تعامل و مشارکت باید افزایش پیدا کند و توان دانشگاه باید بیش از گذشته در خدمت جامعه قرار گیرد.

نیلی احمدآبادی اظهار داشت: پیوند دانش‌آموختگان با دانشگاه و ارتباطات گسترده و نفوذ آنها در جامعه و پل ارتباطی این دانش آموختگان بین دانشگاه و جامعه بسیار برای دانشگاه مهم است.

وی اضافه کرد: باید شبکه ای میان دانش آموختگان و دانشگاه ایجاد شود، به همین جهت در کنار کانون‌های دانش‌آموختگی که در دانشکده‌های مختلف تشکیل شده، دانشگاه تهران دفتر دانش‌آموختگی را هم ایجاد کرده تا بتواند به شکل سازمان یافته‌ تری با دانش آموختگان خود ارتباط برقرار کند.

مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران نیز در این مراسم گفت: این دانشگاه در طول بیش از ۸۰ سال عمر خود جمع کثیری از دانش آموختگان را به جامعه تقدیم کرده است. دانش آموختگانی که جزو برجسته‌ ترین و کارآمدترین دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور بوده و توانسته‌اند تاثیری بسزا در فضای علمی، فرهنگی و اجتماعی کشور به جا گذارند.

وی افزود: پیوند دانشگاه تهران با جامعه و رابطه دوسویه آن با مردم ویژگی منحصر به فردی است که در کمتر دانشگاهی می‌توان از آن سراغ گرفت.

معاون فرهنگی دانشگاه تهران تاکید کرد: این دانشگاه امروز نه تنها به عنوان یک مرکز آموزش عالی بلکه به عنوان نهادی پرقدرت در شکل‌گیری جریانات علمی و فرهنگی کشور مورد توجه در سطوح ملی و بین‌المللی است.

صادق زیبا کلام استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران نیز در این مراسم با اشاره به نقش دانشگاه تهران در انقلاب اسلامی اظهار داشت: از تمام نهادهای اجتماعی که در کشور بودند هیچکدام مانند دانشگاه تهران برای انقلاب و مبارزه علیه استبداد و دیکتاتوری رژیم شاه هزینه نپرداختند.

وی عنوان کرد: هزینه‌ای که دانشجویان و دانشگاه تهران بعد از کودتای ۲۸ مرداد برای مبارزات علیه استبداد و دیکتاتوری رژیم شاه پرداخت کردند، هیچ نهادی پرداخت نکرد. اما در این سی و چند سال هم برخورد مناسبی با آن نشد.

استاد دانشگاه تهران با اشاره به اهمیت دانشگاه تهران از نگاه امام (ره) خاطرنشان کرد: ابتدا قرار شد در روز ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ که امام خمینی(ره) از پاریس وارد تهران شدند، اولین سخنرانی ایشان در مقابل دانشگاه تهران باشد اما موج عظیم جمعیت استقبال کننده اجازه حرکت به سوی دانشگاه تهران را نداد. امام با این حرکت قصد داشتند مبارزات استادان و دانشجویان را طی سال‌ها، پاس بدارند.

زیبا کلام با اشاره به رسالت آموزشی دانشگاه ادامه داد: شان نزول دانشگاه در هیچ کشور و جامعه توسعه یافته‌ای این نبوده که برای افراد شغل ایجاد کند بلکه شان نزول دانشگاه این است که افراد را برای ورود به بازار کار مجهز کند قطعا این یکی از کار ویژه‌های دانشگاه است اما آن چیزی که دانشگاه را به وجود می‌آورد، این نیست.

وی عنوان کرد: رسالت اصلی دانشگاه گسترش علم و دانش است وظیفه دانشگاه و کار ابتدایی آن گسترش علم و دانش و بالا بردن فرهنگ و معرفت در جامعه است. اگر این را بپذیریم مسئله بعدی این است که باید در دانشگاه باز باشد و افراد در رشته‌های مورد نظر خود برای فراگیری علم به دانشگاه راه پیدا کنند.

این استاد دانشگاه تاکید کرد: دانشگاه با صنعت در ارتباط است، دانشگاه در توسعه دخیل است اما کار ابتدایی آن در حقیقت توسعه علوم و دانش در جامعه است نه ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان.

کد خبر 4068647

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha