به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا چراغعلی ظهر چهارشنبه ظهر چهارشنبه در جلسهای که با حضور تیم بازرسی وزارت کشور به منظور بررسی روند فعالیت های اجتماعی گلستان در گرگان برگزار شد، اظهار کرد: باید بپذیریم در سالهای گذشته نسبت به آسیبهای اجتماعی غفلت شده و در این زمینه تمام مسئولان مقصر هستند.
وی افزود: یکی از شاخصهای ارزیابی مدیران در سال جاری عملکرد آنها در حوزه آسیبهای اجتماعی و انجام کار فوقالعاده در این زمینه است.
حوزه آسیب های اجتماعی نیازمند افراد دلسوز است
چراغعلی گفت: افرادی که در حوزه آسیبهای اجتماعی فعالیت میکنند باید با پای دل در این عرصه قدم بگذارند و بنا بر فرموده رهبر معظم انقلاب باید خانوادههایی که دچار آسیب شدهاند را خانواده خود تلقی کنیم و همان تلاشی که برای خانواده خود انجام میدهیم را برای این افراد و خانوادهها انجام دهیم.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری گلستان ادامه داد: افرادی که فکر میکنند نمیتوانند در این حوزه فعالیت کنند باید حوزه کاری خود را عوض کنند چرا که حوزه آسیبهای اجتماعی فردی عاشق این حوزه را میخواهد تا به مسائل مربوط به آن رسیدگی کند.
چراغعلی اظهار کرد: سند ملی پنج آسیب اجتماعی به عنوان یک اقدام استراتژیک در حوزه مقابله با آسیبهای های اجتماعی در گلستان تدوینشده و به زودی به تصویب مراجع مختلف خواهد رسید.
وی تصریح کرد: امیدوارم بعد از تصویب این سند ملی به عنوان یک اصل برای کنترل آسیبهای اجتماعی مورد استفاده قرار گیرد.
چراغعلی با اشاره به نقش رسانهها در کاهش آسیبهای اجتماعی اظهار کرد: امیدوارم با همراهی فرهیختگان و افراد صاحب اندیشه گامهای بلندی در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی برداریم.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری گلستان گفت: گلستان به عنوان مقصد اصلی مهاجرت چندین استان و حتی خارج از کشور قرارگرفته و ما شاهد افزایش مهاجرت به این استان هستیم.
وی ادامه داد: اقدامات زیادی در زمینه مقابله و کاهش آسیبهای اجتماعی انجامشده، اما اعتقادداریم این اقدامات کافی نبوده و باید افزایش پیدا کند.
نظر شما