به گزارش خبرنگار مهر، حسین خسروبیگی روز چهارشنبه در دوازدهمین جشنواره تجلیل از تعاونی های برتر استان مرکزی در اراک اظهار داشت: با نگاه به مولفه ها و مبناهای اقتصاد مقاومتی می توان نقش و جایگاه تعاونی ها را در آن به روشنی دریافت.
وی با بیان اینکه از جمله مولفه های ذکرشده اقتصاد مقاومتی استفاده از نیروی کار و سرمایه داخلی و توجه به تولید ملی است، افزود: در همین رابطه توجه به تعاونی های کشاورزی و صنعتی و استفاده از ظرفیت های موجود در این بخش می توان نقش عمده ای در افزایش تولید کالاهای اساسی و محصولات زیربنایی و خودکفایی در این زمینه ها ایفا کند.
رئیس اتاق تعاون استان مرکزی بیان کرد: تعاونی ها به عنوان یکی از عرصه های تاثیرگذار مشارکت مردمی، قابلیت ایفای نقش های سازنده ای در حوزه اقتصادی و اجتماعی را دارند و اهمیت دادن به آن ها در استفاده از امکانات بالقوه و حمایت از کار آفرینی، تولید ثروت و ارائه خدمات اجتماعی، در حقیقت حرکت به سمت توسعه پایدار است.
خسروبیگی خاطرنشان ساخت: نکته مهم دیگر که نباید از یاد ببریم، لزوم ایفای نقش تاثیرگذار بخش تعاون در اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی است، که به منزله الگوی علمی و بومی برآمده از فرهنگ انقلابی و اسلامی می باشد و بدون شک عامل شکست و عقب نشینی دشمنان در جنگ اقتصادی علیه ملت ایران است.
رئیس اتاق تعاون استان مرکزی با اشاره به چگونگی شکل گیری شرکت های تعاونی در استان مرکزی گفت: در اولین گام اتحادیه شرکت های تعاونی مصرف کارکنان دولت استان مرکزی در سال ۱۳۶۵ با سرمایه اولیه ۱۸۰ هزار ریال تاسیس شد و فعالیت خود را در سال ۱۳۶۶ به طور رسمی آغاز کرد و امیدواریم با حمایت از این بخش، زمینه عرض اندام بیشتر حوزه تعاون در اقتصاد استان فراهم شود.
نظر شما