۱۶ شهریور ۱۳۹۶، ۰:۳۵

محققان کانادایی پی بردند؛

ارتباط باکتری های گلو با عفونت استخوان در کودکان

ارتباط باکتری های گلو با عفونت استخوان در کودکان

طبق گزارش محققان، وجود یک میکروب خاص در گلوی کودکان ممکن است بدین معنا باشد که آنها دارای همان عفونت مشابه در استخوان ها یا مفاصل شان هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، به گفته محققان دانشگاه مونترال کانادا یافته های جدید می تواند منجر به بهبود درمان های مربوط به عفونت های حاد و مرگبار شود.

دانشمندان قبلا بر این باور بودند که اکثر عفونت های استخوانی و مفصلی در کودکان ناشی از چندین نوع باکتری، از جمله استافیلوکوک ها و استرپتوکوک ها، هستند.

حال دانشمندان توانستند با شناسایی میکروب های که موجب عفونت می شوند، از جمله میکروب مورد بررسی در مطالعه جدید موسوم به Kingella kingae، به نتایج بهتری دست یابند.

در این مطالعه محققان ۷۷ کودک را در کانادا و سوئیس مورد بررسی قرار دادند. رده سنی کودکان ۶ ماه تا ۴ سال بود و تایید شده بود که مبتلا به عفونت های استخوان یا مفصل هستند. محققان این کودکان را با حدود ۳۰۰ کودک دیگر مقایسه کردند.

دکتر جوسلین گراول، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما با استفاده از شیوه های تشخیصی بهبودیافته دریافتیم اکثر کودکان زیر ۴ سال مبتلا به عفونت استخوان یا مفصل، آلوده به باکتری Kingella kingae بودند.»

وی در ادامه می افزاید: «ما همچنین دریافتیم ۷۰ درصد کودکان مبتلا به عفونت استخوان/مفصل، حامل این باکتری در گلویشان بودند درحالیکه این وضعیت در کودکان غیرآلوده شایع نبود و فقط ۶ درصدشان حامل این باکتری بودند.»

محققان معتقدند می توانند از این اطلاعات برای ارائه درمان های بهتر برای کودکان مبتلا به عفونت های استخوان یا مفصلی استفاده کنند.

به گفته گراول، «بر اساس این مطالعه، ما قصد داریم شیوه بررسی کودکان قرارگرفته در معرض خطر عفونت استخوانی یا مفصلی را تغییر دهیم، زیرا شناسایی K. kingae در گلو کودک با وجود یک عفونت مشکوک استخوان در کودک می تواند نشانه وجود K. kingae به عنوان عامل بیماری زا باشد.»

بدین ترتیب تعداد آزمایش های انجام شده برای تشخیص عامل بیماری زا کاهش می یابد.

کد خبر 4080855

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha