به گزارش خبرنگار مهر، رضوان حکیم زاده ابیانه شامگاه چهارشنبه، در هشتمین جشنواره خیرین مدرسه ساز و مدرسه یار شهرستان نطنز اظهار داشت: امسال برای اولین بار طرح کارآمد به صورت آزمایشی در سه استان کشور اجرا میشود.
وی تصریح کرد: در این طرح به جای آموزش های ضمن خدمت به معلمان، از تجارب خود آنها برای ارتقای توانمندسازی استفاده می شود و آموخته های خود را با همدیگر به اشتراک میگذارند.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش افزود: بکارگیری روش های نوین همیاری، روایتی و درس پژوهی و شناسایی نیازمندیهای معلمان از طریق مدیران مدارس از ابعاد طرح کارآمد است.
وی با اشاره به سایر ویژگی های طرح کارآمد گفت: با استفاده از این طرح به جای اینکه ما تعیین کنیم که معلمان چه نیازهایی برای استفاده از فرصت های یادگیری و توانمندسازی دارند، خودشان نیازسنجی می کنند به گونه ای که این طرح مخاطب محور و یادگیرنده محور خواهد بود.
تلاش برای انسداد مبادی بی سوادی با صدور کارت حمایت تحصیلی
حکیم زاده ابیانه در ادامه در خصوص انسداد مبادی بی سوادی بیان کرد: یکی از اقدمات ارزشمندی که امسال در عرصه فراگیر کردن آموزش و تسهیل در دسترسی همگانی کودکان داخل کشور به فرصت های آموزشی اتفاق افتاد، اجرای طرح صدور کارت حمایت تحصیلی است.
وی در ادامه اضافه کرد: طرح صدور کارت حمایت تحصیلی با مشارکت وزارت کشور و وزارت آموزش و پرورش انجام میشود و مقرر شد که کلیه کودکانی که فاقد مدارک هویتی هستند با مراجعه به فرمانداری ها و دریافت این کارت امکان حضور در مدرسه و تحصیل را داشته باشند.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: با صدور کارت حمایت تحصیلی و امکان تحصیل کودکان فاقد مدارک هویتی، کودکان بیشتری نسبت به سال قبل در مدارس ثبت نام میکنند.
وی تأکید کرد: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص فراهم کردن فرصت یادگیری برای کلیه کودکان اتباع خارجی، تسهیلاتی از سوی وزارت کشور و با همکاری وزارت آموزش و پرورش فراهم شده است که این کودکان نیز صرف نظر از موقعیت اقامتی والدین خود فرصت تحصیل داشته باشند.
حکیم زاده ابیانه در پایان گفت: امیدواریم به سمتی پیش برویم که گام های موثری در بهره گیری از امکانات آموزشی در کل کشور بر داریم.
نظر شما