به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کرمانشاه حسین خدرویسی، مدیر کل کمیته امداد استان در جلسه هماهنگی جشن عاطفهها به تشریح وضعیت احسان و نیکوکاری در استان پرداخت.
وی با بیان اینکه هزینه رفع فقر در استان کرمانشاه بسیار بالاتر از رقم کمک های مردمی است. گفت: این نهاد ماهیانه بیش از ۲۰ میلیارد تومان اعتبار در استان برای رفع فقر در سرفصل های کمک به ازدواج جوانان، تامین کمک معیشت، کمک هزینه تحصیلی و درمان مددجویان هزینه می کند این درحالی است که میزان کمک های مردمی ماهیانه حدود ۳۰۰ میلیون تومان است.
وی تاکید کرد: تفاوت چشمگیر هزینه ها با میزان کمک های مردمی نشان از لزوم مشارکت بیشتر خیران در کمک به حل مشکلات نیازمندان و همکاری بیشتر آنان در طرح های مشارکتی این نهاد دارد.
مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه با بیان اینکه جشن ملی عاطفه ها یکی از طرح های مشارکتی کمیته امداد است که هرساله در آستانه بازگشایی مدارس برگزار می شود، گفت: بیش از ۱۰ هزار و ۴۰۰ دانش آموز و دو هزار و ۱۰۰ دانشجوی تحت حمایت کمیته امداد استان کرمانشاه برای آغاز سال تحصیلی ۹۶-۹۷ چشم به راه کمک های این نهاد و مردم خیر هستند.
خدرویسی با یادآوری اینکه جشن عاطفه های امسال همچون سال گذشته در دو مرحله برگزار خواهد شد، افزود: مرحله اول این جشن در روز پنجشنبه ۲۳ شهریور با استقرار بیش از یک هزار و ۵۰۰ پایگاه در مساجد، روستاها، مراکز نیکوکاری، میادین و معابر شهری و در روز جمعه ۲۴ شهریور در مصلاهای نماز برگزار می شود.
برگزاری مرحله دوم جشن عاطفهها طی ۱۹ مهر امسال
مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه ادامه داد: مرحله دوم جشن عاطفه ها نیز همزمان با سراسر کشور در روز چهارشنبه نوزدهم مهرماه در مدارس سطح استان برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه کرمانشاهیان خیر در جشن عاطفه های سال ۹۵ بیش از یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به دانش آموزان و دانشجویان بی بضاعت کمک کردند، پیش بینی کرد: این رقم کمک در جشن عاطفه های امسال با مشارکت پرشور مردم خیر استان به دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کند.
خدرویسی عنوان کرد: مقرر شده با کمک های پرداختی مردم در جشن عاطفه های برای هر دانش آموز یا دانشجوی تحت حمایت این نهاد یک بسته فرهنگی شامل کیف، نوشت افزار و کفش به ارزش ۲۰۰ هزار تومان خریداری شود.
مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه با یادآوری اینکه اعضای ستاد نیکوکاری در استان کرمانشاه هرساله در کنار خیران به طور ویژه یاری رسان این نهاد برای برگزاری این جشن ملی هستند، ابراز امیدواری کرد که امسال نیز با هماهنگی و تعامل اعضای ستاد نیکوکاری پایگاه های فعالی در سطح شهرستان ها دایر و بتوانیم کمک های مردمی بیشتری جذب کنیم.
لازم به ذکر است؛ بیش از ۱۲ هزار و ۵۰۰ دانش آموز و دانشجوی تحت حمایت کمیته امداد استان کرمانشاه برای آغاز سال تحصیلی ۹۶-۹۷ چشم به راه کمک های مردم خیر هستند.
خدمت رسانی گروه جهادی پزشکان در مناطق محروم کنگاور
گروه جهادی متشکل از پزشکان، دندانپزشکان و چشم پزشکان با حضور در ۱۸ روستا و منطقه محروم شهرستان کنگاور به مردم نیازمند این مناطق خدمت رسانی کردند.
معاون حمایت و سلامت خانواده استان کرمانشاه گزارشی از حضور گروه های جهادی در مناطق محروم استان ارائه کرد.
کیومرث رحمتی پور، معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان کرمانشاه با بیان اینکه گروه های جهادی متشکل از خیرانی است که برای رفع مشکلات نیازمندان با نیت خیرخواهانه اقدام به انجام فعالیت های داوطلبانه می کنند، گفت: یک گروه جهادی پزشکان در چند روز گذشته به ۱۸منطقه محروم و روستای دور افتاده شهرستان کنگاور اعزام شدند.
رحمتی پور عنوان کرد: این گروه جهادی متشکل از پزشکان، دندانپزشکان وچشم پزشکانی بوده که مردم محروم و مددجویان ساکن در این مناطق را به صورت رایگان معاینه کردند.
وی تاکید کرد: گروه جهادی پزشکان اعزام شده با تجهیزات کامل فعالیت خود را بر تامین بهداشت و درمان مردم محروم و نیازمند ساکن در روستاهای دور افتاده شهرستان کنگاور متمرکز کردند.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی استان کرمانشاه با یادآوری اینکه پیش از این دو گروه جهادی دیگر نیز برای خدمت رسانی به مردم مناطق محروم شهرستان کرمانشاه و منطقه سرفیروز آباد اعزام شدند، ادامه داد: این گروه ها متشکل از مهندسان و خیرانی بودند که کار احداث منابع آب، احیای انشعابات آب و فاضلاب و ساخت مسجد را برعهده داشتند.
رحمتی پور در پایان با تاکید بر اینکه استان مرزی کرمانشاه از مناطق محروم کشور به شمار میرود، ابراز امیدواری کرد که نیکوکاران و گروههای جهادی بیشتری در استان کرمانشاه برای زدودن فقر از چهره این استان فعالیت کنند.
نظر شما