۱۹ شهریور ۱۳۹۶، ۲۱:۳۴

رئیس انجمن تولیدکنندگان مرغ گوشتی اعلام کرد:

افزایش قیمت مرغ در صورت حذف ارز مبادله‌ای/مکاتبه با وزیر صنعت

افزایش قیمت مرغ در صورت حذف ارز مبادله‌ای/مکاتبه با وزیر صنعت

رئیس انجمن تولید کنندگان مرغ گوشتی حذف ارز مبادله ای واردات کنجاله سویا ودانه را سبب افزایش ۴۰۰ تومانی گوشت مرغ اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، محمد یوسفی با اشاره به تصمیم لحظه آخری نعمت زاده وزیر سابق صنعت،  معدن و تجارت برای حذف ارز مبادله ای ۲۵۵ قلم کالای  وارداتی افزود: از  این تعداد کالا ۱۹ قلم مربوط به کنجاله‌های مصرفی در مرغداری‌ها و دامداری‌ها است که این اتفاق سبب افزایش قیمت مرغ در بازار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه امروز قیمت مرغ در میدان بهمن ۳۰۰ تومان و در واحدهای صنفی ۱۰۰ تومان در هر کیلو گرم کاهش داشته است گفت: با حذف ارز مبادله‌ای و جایگزینی ارز آزاد علاوه بر گرانی حدود ۴۰۰ تومان در هر کیلو گرم گوشت مرغ ، صادارت این کالا نیز  بطور کامل حذف خواهد شد.

رئیس انجمن تولید کنندگان مرغ گوشتی با اشاره به تعرفه ۴ درصدی دانه سویا و واردات آن با استفاده از ارز مبادله‌ای ادامه داد:استفاده از ارز آزاد برای واردات این کالا سبب ایجاد رانت در واردات و انحصار برای تولید کنندگان کنجاله داخلی خواهد شد.

یوسفی با اشاره به نامه نگاری های  انجام شده با مجلس شورای اسلامی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت جهاد کشاورزی افزود: امیدوار هستیم که آقای شریعتمداری وزیر صنعت مانع از اجرایی شدن این طرح شود.

وی  صادرات مرغ را در گرو کاهش قیمت مرغ در داخل کشور و تامین هزینه های صادرات از سوی تولید کنندگان دانست و گفت: با حذف ارز  مبادله‌ای امکان رقابت ایران با کشورهای ترکیه و برزیل در بازار بین المللی  از بین خواهد رفت.

رئیس انجمن تولید کنندگان مرغ گوشتی انحصار  کالا را سبب خروج آن کالا از شمول تعزیرات دانست و گفت: حذف ارز مبادله‌ای کنجاله سبب بالا رفتن قیمت تمام شده و افزایش قیمت مرغ در بازار می شود.

یوسفی با  اشاره به اینکه مصرف مرغ در کشور سالانه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن است ادامه داد: ایجاد شرایط نا برابر بین واردات دانه کنجاله طرح معقولی نیست.

وی با بیان اینکه قیمت مرغ هم اکنون در میدان بهمن ۶۵۰۰ تومان است افزود: در شرایط  فعلی  قیمت جوجه یک روزه و نهاده های دامی عرضه مرغ  کمتر از ۷۵۰۰ تا ۸ هزارتومان به نفع  تولید نیست.

کد خبر 4083332

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha