به گزارش خبرنگار مهر، فضل الله ایرجی، ظهر چهارشنبه در مراسم اختتامیه سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور که در سالن خلیج فارس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد، اظهار کرد: این جشنواره در سه سال گذشته در استان های کردستان، سیستان و بلوچستان و اکنون نیز در گلستان برگزار شد.
وی ادامه داد: براساس نظرسنجی های وزارت علوم، ۷۲ درصد دانشجویان احکام دینی و نماز را به جای می آورند و ۹۰ درصد نیز اعتقادات دینی دارند و فضای دانشجویی از فضای جامعه متأثر است.
ایرجی تصریح کرد: این نظرسنجی در فضای دانشگاه های تحت نظارت وزارت علوم انتخاب شده است و حجم نمونه انتخابی از بین سه ملیون و ۵۰۰ هزار نفر است.
مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و تحقیقات تأکید کرد: نباید به این درصدها اکتفا کرد، دانشجویان قرآنی می توانند به ترویج افکار دینی و مؤانست با قرآن بیشتر کمک کنند.
ایرجی با بیان این که ۳۰۰ هزار نفر در جشنواره شرکت کرده اند، افزود: به دو دلیل این رقم کافی نیست، اول این که این تعداد نسبت به کل دانشجویان کمتر از ۱۰ درصد است و باید افزایش یابد.
وی ادامه داد: مورد دیگر به مسئولان برمی گردد آنان باید سهم پررنگی تری در فعالیت های قرآنی و ترویج فعالیت و مؤانست با قرآن داشته باشند، این عمل مسئولیتی دو جانبه نیاز دارد.
مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و تحقیقات تصریح کرد: وزارت علوم، یکی از مؤترین دستگاه هاست و شرکت کنندگان در آن هم در حوزه های کشوری و درون دستگاهی و بین اللملی شرکت می کنند و نفرات اول را شکل می دهند.
وی افزود: بیش از ۵۰ هزار نفر دانشجو امسال شرکت کردند که منجر به برگزاری این جشنواره شد، بیش از هزار اثر ارائه شد، تعداد مهمانان ۳۱۶ و تعداد نفرات برتر ۱۲۰ نفر بود.
وی با بیان این که جشنواره یکی از بادوام ترین جشنواره هاست افزود: حشنواره قران و عترت از سال ۶۲ تا کنون برگزار می شود، ۳۲ دوره برگزار شده و هیچ یک از جشنواره ها در کشور این ماندگاری را نداشته است.
ایرجی همچنین گفت: سی و دومین جشنواره قرآن و عترت جزو متنوع ترین جشنواره های کشوری است و در ۶ بخش آوایی، معارفی، ادبی، پژوهشی، هنری و فناوری فعالیت کرد.
مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و تحقیقات اذعان کرد: از زمان شروع جشنواره مشخص بود که استقبال از نظر کیفی چشم گیر است و آثار کم نظیری را در آن مشاهده کردیم.
وی در پایان گفت: جشنواره قرآن و عترت نماد هم گرایی دستگاه های آموزش آوری است و در سطح ملی گسترش پیدا می کند.
نظر شما