۲۴ شهریور ۱۳۹۶، ۱۰:۴۰

در گفتگو با مهر مطرح شد:

اولویت انجمن تولید کنندگان محصولات عفاف و حجاب فرهنگ است

اولویت انجمن تولید کنندگان محصولات عفاف و حجاب فرهنگ است

رئیس انجمن تولیدکنندگان محصولات عفاف و حجاب با اشاره به این که اولویت این انجمن فرهنگ است و نه اقتصاد گفت: ای کاش متولیان دولتی، این گونه محصولات را یک کالای فرهنگی می دانستند.

محمدعلی صدق آمیز در گفتگو با خبرنگار مهر به این که محصولات عفاف و حجاب، در شمار محصولات فرهنگی به حساب نمی‌آیند اشاره و بیان کرد: صنایع‌دستی، سینما، موسیقی، تئاتر و کتاب، در شمار محصولات فرهنگی هستند و از یک سری امتیازات تجاری بهره می‌برند اما با محصولات حجاب و عفاف به عنوان کالای فرهنگی برخورد نمی‌شود و همچنان این محصولات، یک صنعت جدید و نوپا هستند.

رئیس انجمن تولیدکنندگان عفاف و حجاب با اشاره به تأثیر افزایش تعرفه گمرک در واردات پارچه چادری گفت: یک زمان تعرفه واردات پارچه چادر مشکی، ۵ یا ۷ درصد بود؛ حالا این میزان به ۳۵ درصد افزایش پیدا کرده و هیچ عزم و اراده‌ای برای رفع مشکلات تولیدکنندگان محصولات عفاف و حجاب از جمله کاهش تعرفه‌های دولتی وجود ندارد.

به گفته صدق آمیز، تولید چادر به اندازه کافی پرهزینه است. یعنی اگر یک مانتو با یک متر و ۶۰ سانت پارچه دوخته می‌شود برای دوختن چادر به ۵ متر پارچه نیاز است؛ آن هم پارچه‌ای که قیمتش به طور معمول بالاتر از پارچه‌هایی است که در دوخت مانتو به کار می‌رود اما مشکل اینجاست که اگر قیمت مانتو و شلوار، ۳۰۰ هزار تومان باشد خوب است اما چادر ۱۵۰ هزار تومانی، گران است.

این تولیدکننده محصولات عفاف و حجاب در ادامه بیان کرد: این گرانی مواد اولیه برای دوخت چادر باعث شده که ۲۵۰۰ عضو فعال در حوزه مانتو داریم که از اتحادیه پوشاک پروانه صنفی گرفته‌اند اما در حوزه محصولات حجاب ۱۰ نفر هم از این اتحادیه پروانه نگرفته‌اند، چون کارشان توجیه اقتصادی ندارد. اگر در شورای عالی انقلاب فرهنگی به این موضوع بپردازند باید بدانند این کالا فرهنگی است.

صدق آمیز به فعالیت های انجمن تولیدکنندگان محصولات حجاب و عفاف اشاره و بیان کرد: سه سال از شکل گیری انجمن می گذرد ما در این سه سال، عمدتا به مواردی چون حل و فصل موضوعات داخلی، تنظیم روابط بین اعضا، تنظیم سند راهبردی و برگزاری نمایشگاه حجاب و عفاف در سال ۹۴ و ۹۵، همچنین تعامل با شورای ساجتماعی کشور و شورای عالی انقلاب فرهنگی، کمیسیون فرهنگی مجلس، اتحادیه پوشاک و کارگروه مد و لباس. بنیاد ملی عفاف و حجاب. جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و...پرداختیم و حالا پس از سه سال می خواهیم به مسایل کلی تر هم توجه کنیم. یکی از این موارد نمایشگاه قرآن است که باید به سامان شود چراکه ما برای محصولات حجاب و عفاف، نظام عرضه منسجم و هدفمندی نداریم و نمایشگاه قرآن، فرصت خوبی برای تولیدکنندگان است گرچه مشکلات خاص خود را دارد و بخش عمده غرفه ها در اختیار کسانی قرار می گیرد که واسطه اند نه تولیدکننده.

رئیس انجمن تولیدکنندگان محصولات عفاف و حجاب با اشاره به این که اولویت اول این انجمن اقتصاد نیست گفت: اولویت نخست ما، فرهنگ است و ما ناگزیریم ذائقه سنجی کنیم؛ آن هم برای مخاطبانی که ذائقه شان، توسط شبکه های ماهواره ای و اینترنت شکل می گیرد. در نتیجه راه بسیار دشواری پیش روی ماست.

صدق آمیز در پایان گفته های خود مطرح کرد:در حال حاضر برندهای مختلف جهان، چندین و چند ماه پیش از انتخاب رنگ سال به تولیدات گوناگون خود فکر می کنند تا وقتی رنگ مورد نظر اعلام شد، محصولات از پیش تولیدشده خود را در اختیار مشتری بگذارند اما ما به هیچ کدام از این موارد فکر نمی کنیم.

کد خبر 4086401

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha