به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی روان دوست اظهار داشت: بر اساس تصمیم این کارگروه برای جابه جایی هر دانش آموز در محدوده منطقه های ۱ و ۲ شهرداری برای مینیبوسهایی که یک مسیر رفت و برگشت دارند ۵۵۰ هزار ریال که ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش نشان میدهد.
وی اضافه کرد: همچنین برای جابجایی هر دانش آموز از منطقه ۱ به ۲ شهرداری و بالعکس برای مینیبوسهایی که یک شیفت فعالیت دارند نیز با ۱۰ درصد افزایش ۶۴۰ هزار ریال تعیین شده است.
روان دوست بیان کرد: برای جابه جایی هر دانش آموز در محدوده مناطق ۱ و ۲ شهرداری با خودرو ون و سواری تاکسی نیز با ۱۰ درصد افزایش ۸۸۰ هزار رالر و برای جابه جایی هر دانش آموز از محدوده منطقه ۱ شهرداری به منطقه ۲ و بالعکس نیز با ۸.۵ درصد افزایش یک میلیون و ۱۵۰هزار رالن تعیین شده و به تصویب فرمانداری رسیده است.
وی درباره بیش از حد مجاز (چهار سرنشین) سوار کردن در هر خودرو سواری دانش آموزان افزود: پلیس راهور مامورانی برای جلوگیری از بیش از حد نصاب پرشدن سرویسهای سواری مدرسهها قرار داده است.
وی بیان کرد: امسال شرکت تاکسیرانی با پنج شرکت برای انجام سرویس مدرسه قرار داد بسته است.
وی با تاکید به اینکه مدیران مدرسه ها حق بستن قرارداد با شرکتهایی که مجوز لازم را ندارند نیستند گفت: به همه مدیران مدرسه ها نامه دادهایم که با شرکتهای یاد شده که دارای مجوز هستند قرار داد ببندند.
وی اظهار کرد: در صورتی که خانواده ای بخواهد به صورت مستقل سرویس برای فرزند خود بگیرد باید به مدرسه اطلاع دهد و در صورت بروز هرگونه مشکلی مسئولیت آن متوجه اولیای مدرسه نیست.
روان یادآور شد: براساس تصمیم کارگروه حمل و نقل دانش آموزی شهریه مربوط به سرویس مدارس در تعطیلات نوروز امسال به صورت کامل پرداخت نمیشود و بر اساس تعداد روزهایی که سرویس انجام می شود باید پرداخت شود.
وی بر ضرورت نصب برچسب سرویس مدرسه روی خودروی حامل دانش آموزان تاکید کرد.
روان دوست یادآور شد: هر شرکت در مینی بوس ون موظف است یک نفر را به عنوان مراقب به کار گیرد و شرکت هزینه آن را پرداخت می کند.
نظر شما