به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از صنعت، معدن و تجارت هرمزگان، خلیل قاسمی با بیان اینکه بخش معدن یکی از ارکان مهم توسعه استان هرمزگان محسوب می شود ، گفت: به طور کلی تاکنون وجود ۱۷ نوع ماده ی معدنی در این استان شناسایی شده است که شامل کانی های فلزی از قبیل کرومیت، آهن و منگنز و غیره است.
وی افزود: همچنین کانی های غیر فلزی شامل سنگ گچ، سنگ آهک، سنگ نمک، سنگ های تزئینی و مصالح ساختمانی است.
وی با اشاره به اینکه وجود تنوع مواد معدنی، استان را جز مناطق شاخص معدنی در سطح کشور مطرح کرده است، خاطرنشان کرد: پتانسیل های سرمایه گذاری قابل توجهی در حوزه معادن استان وجود دارد و این استان همواره بستر جذابی برای سرمایه گذاران خارجی است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هرمزگان اعلام کرد: در حال حاضر تعداد ۹۴ محدوده معدنی دارای پروانه اکتشاف، ۲۹ معدن دارای گواهینامه کشف و ۲۳۴ معدن دارای پروانه بهره برداری با مجموع ذخایر بالغ بر ۱.۵ میلیارد تن و اشتغال بالغ بر دو هزار و ۹۰۰ نفر در استان وجود دارد.
وی ادامه داد: همچنین علاوه بر معادن دارای پروانه بهره برداری، ۹۱ محدوده معدنی فعال دیگر نیز دارای مجوز برداشت شن و خاک، ماسه و خاک رس در استان در حال فعالیت هستند.
قاسمی یادآور شد: ۲۳۴معدن دارای پروانه بهره برداری در استان وجود دارد که از این بین ۹۴ معدن فعال و ۱۴معدن در وضعیت تعطیلی موقت است.
نظر شما