به گزارش خبرنگار مهر از کربلا، با طلوع آفتاب، کربلا یکپارچه رخت عزا پوشید و شیون و زاری در کوچه پس کوچه های شهر جاری شد و به سمت بین الحرمین راه افتاد.
جماعت سیاه پوش گریان در مسیر بین الحرمین گرد هم نشسته اند و اشک لحظه ای رهایشان نمی کند. حدفاصل میان دو حرم، در قرق زنجیرزنانی است که به سمت حرم ابوالفضل(ع) روان هستند و با صدای بلند، حسین(ع) را فریاد می زنند.
بین الحرمین لحظه ای از سوگواران امام خالی نمی شود و لهجه ها و زبان های مختلف در هم گره می خورد؛ واژه هایی که شباهت شان در درد و اندوه است و فهم آن نیاز به زبان دانی ندارد.
مکن ای صبح طلوع
باید در کربلا باشید تا مفهوم این عبارت را با جان و دلتان درک کنید؛ مکن ای صبح طلوع.خورشید بالا آمده، نیامده، شیون به آسمان می رسد و یک بند تا نماز ظهر ادامه می یابد؛ آهی است که لحظه ای فروکش نمی کند؛ شرمی کشدار که از دل تاریخ بیرون آمده است.هر چه خورشید بالاتر می آید و گرما بیشتر بر تن کربلا می چسبد، اندوه اوج می گیرد و اشک جاری تر می شود.فریاد یا حسین و یا ابوالفضل چنان از حنجره ها بیرون می ریزد که لرزه بر تن انسان می اندازد و شانه ها چنان از هق هق می لرزد که لحظه ای سکون ندارد.
مرزهای ایران آماده اربعین می شود
زائران اباعبدالله بعد از نماز ظهر عاشورا، هروله کنان، بین الحرمین و کربلا را ترک می کنند تا بار دیگر اربعین به دیدار امامشان بشتابند.اربعین میزبان موکب ها و زائرانی خواهد بود که با پای پیاده خودشان را به دیدار حسین(ع) می رسانند.
مجتبی یزدانی معاون خدمات شهری شهرداری تهران در گفتگو با خبرنگار مهر می گوید: امسال مرزهای چزابه، مهران، شلمچه و خسروی برای زائران اباعبدالله آماده شده است و زائران می توانند از این مرزها تردد کنند.وی ادامه می دهد: امسال شهرداری تهران هم با ۱۵۰۰ نیروی داوطلب در ایام اربعین در کربلا حضور خواهد داشت و مسایل مربوط به نظافت، پاکسازی و موارد بهداشتی را برعهده خواهد گرفت تا رفاه حداکثری زائران امام فراهم شود.
یزدانی در خاتمه اضافه می کند: شهرداری امسال ۱۰ میلیارد تومان اعتبار در ایام اربعین پیش بینی کرده که با همکاری معاونت اجتماعی هزینه خواهد شد.
نظر شما