به گزارش خبرنگار مهر، مجید محنایی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: اهداف کمی برش استانی بسته حمایت از کارگاه های تولیدی صنایع دستی طی ۵ سال اعلام شد و بر اساس برش استانی اهداف کمی تدوین بسته حمایت از کارگاه های تولیدی، صنایع دستی و فرش و اجرای آن طی پنج سال (۱۳۹۵ لغایت ۱۳۹۹) توسعه کارگاه صنایع دستی روستائی در ۱۷ روستا و ۷۹ واحد انجام گرفته و یا خواهد گرفت.
محنایی تصریح کرد: با توجه به نقش صنایع دستی در اقتصاد مقاومتی و ایجاد پلی میان اقتصاد و فرهنگ می توان دو رویکرد را مطرح کرد که هم صادرات غیرنفتی استان را افزایش داد و همچنین به تبع آن زمینه اشتغال را فراهم ساخت و همچنین این ظرفیت بستری برای معرفی بهتر و فراگیر فرهنگ و هنر استان و ایران باشد.
وی افزود: همچنین دستگاه های اجرائی استان باید از تسهیلات بسته حمایت از صادرات استفاده کنند.
معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری گفت: با توجه به ابلاغ بسته حمایتی توسعه صادرات غیرنفتی در چارچوب برنامه ملی پیشبرد برون گرائی اقتصاد، لازم است که مدیران جهاد کشاورزی، صنعت و معدن، صنایع دستی و گردشگری و سایر مدیران متولی از ظرفیت برنامه های حمایتی و تشویقی توسعه صادرات غیرنفتی در استان بهره گرفته تا زمینه افزایش صادرات فراهم شود.
محنایی تصریح کرد: استفاده از منابع صندوق توسعه ملی، منابع بانکی و بودجه ای با نرخ سود کمتر از مصوبه شورای پول و اعتبار، پرداخت تمام یا بخشی از هزینه های صدور کالاها، اخذ جایزه صادراتی، سپرده گذاری بانک های کارگزاری خارجی، تسهیلات گمرکی و... بخشی از برنامه های حمایتی و تشویقی است.
نظر شما