به گزارش خبرنگارمهر، کامبیز حسن زاده امروز سه شنبه درجلسه کارگروه محصولات سلامت محور کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان که در سالن جلسات معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی استان تشکیل شد، گفت: بی شک تنها تشکیل این جلسات مشکلات را حل نمی کند و باید اعضا با اطلاعات کافی در ارتباط با دستورکارهای اعلام شده حضور پیدا کرده و اقدام به اجرایی کردن مصوبات آن کنند.
وی در ارتباط با مباحث مطرح شده در این جلسه عنوان کرد: در ارتباط با تبدیل بسیاری از واحدهای شهرک های صنعتی مرکزاستان به انبارکالاهای بی کفیت وقاچاق که در شرایط نامناسبی هم نگهداری می شوند، باید شرکت شهرک های صنعتی جوابگو باشد.
وی به عرضه مکمل های دارویی اشاره کرد و اظهارداشت: در گام نخست از عرضه آشکار مکمل ها در باشگاه های ورزشی جلوگیری کردیم و اکنون به لحاظ ظاهری باشگاه های موجود دراستان پاک هستند.
معاون غذا و دارودانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: در ۶ ماهه نخست امسال ۳۵ مورد بازدید از باشگاه های ورزشی و مراکز عرضه انجام شده است.
حسن زاده اضافه کرد: داروخانه ها تنها مرکز و مکان عرضه کننده مکمل های غذایی و نیروزا مورد تایید وزارت بهداشت هستند.
وی ادامه داد: ۷۰ درصد محصولاتی که به صورت قاچاق وارد کشورمان می شود تقلبی هستند و باید جوانان ونوجوانان ما با آگاهی از این مسئله اقدام به خرید کالا و محصول مورد نیاز خود کنند چراکه بی شک مصرف محصولات سلامت محور قاچاق عواقب جبران ناپذیری به دنبال خواهد داشت.
وی افزود: از سال گذشته با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان آموزش مصرف مکمل های غذایی ودارویی را از دبیرستان های پسرانه آغاز کردیم وامسال هم این روند را ادامه می دهیم.
معاون غذا و دارودانشگاه علوم پزشکی کردستان اضافه کرد: سال گذشته ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر را در سطح مدارس پسرانه و دخترانه استان آموزش دادیم.
حسن زاده عنوان کرد: ارزش ریالی میزان کشفیات محصولات سلامت محور در ۶ ماهه نخست امسال ۴۷۰ میلیون ریال بوده است.
وی اظهارداشت: بررسی وضعیت عطاری ها نیاز به تشکیل جلسه ای ویژه و با حضور تعداد زیادی از عطاران سطح استان دارد تا آنها بتوانند مشکلات خود را با حضور مسئولان سازمان های صنعت، معدن وتجارت و جهادکشاورزی استان مطرح کنند و سپس تصمیمات لازم در راستای ساماندهی این صنف اتخاذ شود.
نظر شما