به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمد میرفیضی پیش ازظهر سه شنبه در گردهمایی نمونههایی ترافیکی استان، با بیان اینکه به ازای هر دو نفر یک وسیله نقلیه در کشور وجود دارد و سال به سال بر شمار آن افزوده میشود گفت: با توجه به وضعیت افزایش جادهها، کابران جاده ای و وسایل نقلیه مازندران رتبه دوم کاهش تصادفات جاده ای را کسب کرده است و در شش ماه اول امسال با کاهش شش درصدی تلفات جاده ای مواجه بودیم.
سردار میرفیضی با عنوان اینکه در مازندران به کل کشور خدمات داده میشود گفت: ۷۷ درصد قربانیان تصادفات در استان مرد و بقیه زن و میانگین فوت شدگان تصادفات ۳۸ سال است و بیش از ۲۱ هزار نفر تحت پوشش نهادهای حمایتی قرار گرفتهاند.
فرمانده انتظامی مازندران، امنیت را از مهمترین نعمات الهی برشمرد و گفت: امنیت همانند اکسیژن است و پلیس باید در حوزه امنیت تلاش کند.
وی یکی از برنامههای ویژه و مورد تاکید انتظامی را توجه به حوزه راهنمایی و رانندگی دانست و افزود: همه باید در تولید امنیت نقش آفرینی کنند و باید ارتباط صمیمی با مردم داشت و اقتدار را با صمیمیت همراه کنیم.
وی پایبندی به قانون را الزامی دانست و گفت: بیش از ۴۵۹ هزار نفر از سال ۷۷ تاکنون در کشور براثر تصادف جان باختند و بیش از چهار میلیون نفر مصدوم و معلول شدند و روزانه در سطح کشور ۴۳ نفر در حوادث رانندگی فوت میکنند و این آمار در مازندران روزانه بالای دو نفر است.
فرمانده انتظامی مازندران تصریح کرد: درصد بالایی از تختهای بیمارستانی به مصدومان حوادث تصادفات اختصاص دارد و این امر میطلبد که تلاش ویژه ای برای کاهش تصادف جاده ای داشته باشیم.
سردار میرفیضی، افزود: آمار تصادفات جاده ای از ۲۸ هزار فقره به ۱۶ هزار مورد در سال گذشته رسیده است و میتوان با برنامه ریزی این شمار را کمتر کرد.
وی به نقش عوامل جاده، وسیله نقلیه و انسانی در حوادث جاده ای اشاره و اضافه کرد: بیشترین نقش را عوامل انسانی دارد و باید فعالیتهای دستگاههای مختلف به سمت آموزش همگانی پیش رود.
فرمانده انتظامی مازندران یادآور شد: تولید امنیت یک موضوع چندوجهی است و هردستگاهی در ایجاد آن سهم دارد و افزایش اعتماد و مشارکت سبب کاهش حوادث و مصدومان خواهد شد.
سردار میرفیضی تاکید کرد: خروجیها در برخی آموزشگاههای رانندگی کیفی نیست و باید در صدور گواهینامه دقت کافی صورت گیرد و افزایش مهارت افزایی در آموزشگاهها باید مورد توجه قرار گیرد.
نظر شما