سید امیر رون در گفتگو با خبرنگار مهر ادامه داد: حدود 70 درصد ناشران در پایتخت متمرکز هستند و از همین رو مسئولان خرید کتاب های کتابخانه ای مدارس در استانها با مشکل روبرو هستند و نمی توانند از انتخاب درستی بهره ببرند.
وی در پاسخ به سئوال مهر درباره چگونگی انتخاب و خرید کتاب های کتابخانه ای افزود: از حدود 5 سال پیش شواری معلمان مدارس به عنوان مرجع انتخاب کننده کتاب های مدرسه آئین نامه ای تنظیم می کند و کتاب ها بر همان اساس خریداری می شود.
از طرف دیگر بسیاری از کتاب های غیر درسی سال ها قبل از صدور این آئین نامه ها در کتابخانه ها به وجود آمده است.
مدیر طرح سامان بخشی کتاب های کمک آموزشی وزارت آموزش و پرورش در این باره ادامه داد: طرح ساماندهی کتاب های آموزشی از سال 79 راه اندازی و تمامی کتاب های بازار بر این اساس کارشناسی شد.
وی تصریح کرد: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده در "چک لیست" های کتابخانه ای و کتابنامه های رشد ، سعی شده تا در سال های اخیر کتاب های مناسب و مرتبط با برنامه های درسی دانش آموزان معرفی شود.
از طرف دیگر رون ، با تاکید بر تیراژ پایین این کتابنامه گفت: برای حل اساسی این معضل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می تواند سایت جامعی راه اندازی کند که در آن با مشخص کردن جزئیات توصیفی کتاب ؛ کارشناسان ، اولیاء و دانش آموزان در خرید کتاب دچار مشکل نشوند.
نظر شما