۲۹ مهر ۱۳۹۶، ۰:۱۵

آنچه در گردهمایی ائمه جمعه گذشت

ضرورت‌های تحکیم خانواده اسلامی؛ موضوعی نیازمند توجه در برنامه ششم

ضرورت‌های تحکیم خانواده اسلامی؛ موضوعی نیازمند توجه در برنامه ششم

خرم‌آباد- گردهمایی دو روزه ائمه جمعه استان‌های غرب کشور با محوریت تحکیم خانواده اسلامی بستری برای تبادل نظرات و ارائه راهکارها برای رفع مشکلات و چالش‌ها در این حوزه بود.

خبرگزاری مهر- گروه استان‌ها: بیشتر از یک سال از ابلاغ سیاست‌های کلی خانواده توسط رهبر فرزانه انقلاب می‌گذرد؛ ابلاغیه‌ای که حاوی بندهای مهم و اساسی در حوزه خانواده است و لزوم توجه قوای مختلف برای تبیین این سیاست‌ها و توجه هرچه بیشتر به این حوزه را بیش‌ازپیش روشن می‌کند.

مقام معظم رهبری در ابلاغ سیاست‌های کلی خانواده با اشاره به بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی تأکید کرده‌اند که «خانواده واحد بنیادی و سنگ بنای جامعه اسلامی و کانون رشد و تعالی انسان و پشتوانه سلامت و بالندگی و اقتدار و اعتلای معنوی کشور و نظام است

سپس در این ابلاغیه طی ۱۶ بند اولویت‌ها و جهت‌گیری کلی در این حوزه را تشریح کرده و خواستار توجه دولت، مجلس و قوه قضائیه برای حرکت در مسیر تحقق این سیاست‌گذاری شده‌اند.

مرور بندهای مختلف سیاست‌های ابلاغی نشان می‌دهد که هر دستگاه و قوه‌ای به سهم خود باید در حوزه تبیین و تشریح، فرهنگ‌سازی، فراهم آوری بسترهای اجرایی، قانون‌گذاری و تهیه لوازم اجرای سیاست‌ها ایفای نقش کند چراکه تحقق این سیاست‌های کلان درگرو همکاری بین بخشی و انسجام و هماهنگی قوای مختلف است. همچنین باید در برنامه ششم توسعه نیز لوازم تحقق این سیاست‌ها در نظر گرفته شود.

شاید نخستین بازخوردهای منبعث از این گردهمایی‌ها را بتوان در تریبون‌های نماز جمعه و سایر بسترهای ایفای نقش و فرهنگ‌سازی ائمه جمعه دیداما در این میان شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه و نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در استان‌ها نیز از ایفای نقش در این عرصه غافل نبوده تا برگزاری گردهمایی‌های «مبانی تحکیم خانواده اسلامی» در دستور کار قرار بگیرد، فضایی برای تبادل‌نظر و نزدیک کردن آرا و نظرات ائمه جمعه و نمایندگان ولی‌فقیه در استان‌ها به‌منظور برداشتن گام‌هایی مؤثر در حوزه تبیین و فرهنگ‌سازی مبانی تحکیم خانواده اسلامی.

شاید نخستین بازخوردهای منبعث از این گردهمایی‌ها را بتوان در تریبون‌های نماز جمعه و سایر بسترهای ایفای نقش و فرهنگ‌سازی ائمه جمعه دید، موضوعی که می‌تواند فضای همگرایی در پیگیری سیاست‌های کلی خانواده را نیز فراهم کند؛ چراکه نقش محوری ائمه جمعه و نمایندگان ولی‌فقیه در استان‌ها و شهرستان‌ها به‌مانند نخ تسبیح می‌تواند پیونددهنده عوامل و عناصر مختلف درصحنه‌های تصمیم‌گیری و تصمیم سازی باشد.

حضور ۱۰۰ امام جمعه در گردهمایی خانواده اسلامی

گردهمایی دوروزه تحکیم بنیان خانواده که طی روزهای گذشته در استان لرستان با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از ائمه جمعه و نمایندگان ولی‌فقیه در ۵ استان غربی کشور برگزار شد نیز فضایی برای طرح مباحث مرتبط با این حوزه بود، حرکتی ارزشمند که از سوی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه بنیان‌گذاری و به همت آیت‌الله میرعمادی نماینده ولی‌فقیه در لرستان اجرای آن در خرم‌آباد محقق شد.

برگزاری پنل های تخصصی، سخنرانی‌های تبیین‌کننده و کارگاه‌های مختلف فضایی برای گسترش آرا و تشریح اندیشه‌ها بود، تا بتوان از دل این فضای علمی به راهکارهایی برای رفع چالش‌ها و مشکلات حوزه خانواده دست پیدا کرد.

آیت‌الله سید احمد میرعمادی با اشاره به برگزاری گردهمایی ائمه جمعه پنج استان کشور در لرستان به خبرنگار مهر اظهار داشت: در این راستا لرستان میزبان همایش نمایندگان ولی‌فقیه در استان‌های خوزستان، کرمانشاه، ایلام، همدان و لرستان بود.

وی با بیان اینکه این همایش با موضوع مبانی تحکیم خانواده اسلامی برگزار شد، گفت: مقالات و سخنرانی‌های ائمه جمعه این پنج استان در موضوعات مرتبط با خانواده در این همایش ارائه شدند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان و امام‌جمعه خرم‌آباد تحکیم خانواده و سرمایه اجتماعی آن، فرهنگ‌سازی و تقویت تعاملات اخلاقی، خانواده، مقابله با جنگ نرم دشمن، ارائه الگوی اسلامی خانواده و ترویج سبک زندگی اسلامی، خانواده و آسیب‌های اجتماعی، نقش نماز جمعه در تحکیم خانواده و ... را ازجمله محورهای این همایش برشمرد.

آیت‌الله میرعمادی یادآور شد: همچنین ترویج رشد جمعیت و آسیب‌شناسی آن، گفتمان سازی تسهیل ازدواج موفق و آسان، علل فروپاشی خانواده در غرب، تبیین مسئولیت‌ها در خانواده، نقش خانواده در اقتصاد مقاومتی، جایگاه زن در خانواده و خطر پیری و راهکارهای ازدیاد جمعیت از دیگر محورهای همایش ائمه جمعه پنج استان کشور در لرستان بود.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان و امام‌جمعه خرم‌آباد با اشاره به حضور نمایندگان ولی‌فقیه پنج استان کشور، اساتید حوزه و دانشگاه در حوزه مسائل خانواده و ... بیان داشت: همچنین رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه مهمان ویژه این همایش بود.

آیت‌الله میرعمادی در ادامه سخنان خود با تأکید بر اینکه خانواده اساس تشکیل جامعه است، اظهار داشت: خانواده نقش اساسی در سعادت و خوشبختی جامعه دارد و محبوب‌ترین بنیان در نزد خداوند خانواده است.

سلامت جامعه در گرو سلامت خانواده است

وی با بیان اینکه اگر خانواده دارای استحکام باشد جامعه از استحکام برخوردار خواهد بود، عنوان کرد: سلامت جامعه در گرو سلامت خانواده است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان و امام‌جمعه خرم‌آباد با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در رابطه با مسئله خانواده تصریح کرد: امروز شاهد آسیب‌ها و خطراتی در بنیان خانواده هستیم که باید از آن‌ها جلوگیری به عمل آورد.

آیت‌الله میرعمادی بالا رفتن سن ازدواج جوانان، کاهش جمعیت، افزایش طلاق، رفتن  سن جامعه به سمت پیری و ... را ازجمله آسیب‌های در کمین بنیان خانواده اسلامی برشمرد و گفت: جمعیت و نیروی انسانی در جامعه عامل اقتدار، پیشرفت و تعالی است و اگر به دنبال اقتصاد خوبی هستیم باید نیروی انسانی قوی داشته باشیم.

وی با تأکید بر اینکه بعضی کارها در حضور جوانان شکل می‌گیرد و کارهای جامعه با جوانان پیش می‌رود، ادامه داد: در این راستا تأکیدات رهبری در خصوص توجه به خانواده همواره مدنظر ائمه جمعه کشور است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان و امام‌جمعه خرم‌آباد با بیان اینکه ائمه جمعه این بیانات رهبری را همواره سرلوحه قرار می‌دهند و در خطبه‌های نماز جمعه به موضوع تحکیم خانواده تأکیدات لازم را دارند افزود: باید سبک زندگی اسلامی و ایرانی در خانواده‌ها رواج داده شود.

آیت‌الله میرعمادی با تأکید بر اینکه باید فرزند آوری و رشد جمعیت را به‌عنوان عامل اقتدار، کار، پیشرفت و ایمن‌سازی جامعه معرفی کنیم تصریح کرد: همچنین باید همواره فرهنگ‌سازی برای ازدواج آسان و موفق در جامعه صورت گیرد.

وی با تأکید بر ضرورت جلوگیری از فروپاشی خانواده‌ها در جامعه بیان داشت: در این راستا راهکارهای لازم برای تحکیم بنیان خانواده همواره مدنظر ائمه جمعه است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان و امام‌جمعه خرم‌آباد با اشاره به افزایش آمار طلاق بیان داشت: بنیان خانواده باید تقویت شود چراکه جامعه برای رشد و تعالی نیازمند نیروی کار، فکری و تخصصی است و این امر نیز با افزایش جمعیت تحقق پیدا می‌کند.

لزوم معرفی شاخص‌های خانواده اسلامی

وی با اشاره به تأکیدات دین اسلام به مسئله خانواده، ازدواج، تعلیم و تربیت فرزندان بیان داشت: این امر نیز با ایجاد گفتمان و فرهنگ‌سازی در خانواده‌ها و جلوگیری از آسیب‌ها تحقق پیدا می‌کند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان و امام‌جمعه خرم‌آباد با اشاره به آسیب‌های فضای مجازی، شبیخون و تهاجم فرهنگی برای خانواده‌ها تصریح کرد: امروز شاهد آسیب‌های جدی برای خانواده‌ها از جمعه اعتیاد، بیکاری، نداشتن سعه‌صدر، مشاوره‌های غلط، دخالت در امور خانواده، فروپاشی خانواده و ... هستیم که باید از آن‌ها جلوگیری کرد.

آیت‌الله میرعمادی با تأکید بر ضرورت بیان و معرفی شاخص‌های خانواده اسلامی در جامعه بیان داشت: خانواده ایرانی سرشار از صفا، محبت، مهربانی، پایبندی به زندگی و ... است که باید این شاخص‌ها ترویج داده شوند.

وی با تأکید بر ضرورت فرهنگ‌سازی فرزند آوری در جامعه بیان داشت: همچنین باید فرهنگ اکرام فرزند، تعلیم علوم و فنون به فرزندان، تربیت فرزندان مطابق با فرهنگ زمانه، ایجاد استحکام درونی در خانواده و ... همواره موردتوجه قرار گیرد.

«تامین آرامش» کارکرد ارزشمند خانواده

آرامش یک امر روانی است و ازدواج کارکرد اش هدیه آرامش به زندگی خانوادگی است

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور هم در این همایش با اشاره به کارکردهای خانواده گفت: اولین کارکرد خانواده تأمین غرایز جنسی است، این غریزه از تولد به‌صورت خاموش در وجود انسان قرار داده‌شده و در شروع دوران بلوغ این غریزه شکوفا می‌شود و در ادامه رفتار فرد را به‌شدت تحت تأثیر قرار می‌دهد؛ وقتی انسان به این دوره قدم می‌گذارد رفتار و گفتارش با دوره قبل خیلی تفاوت می‌کند.

حجت‌الاسلام تقوی بابیان اینکه سه‌راه در برخورد با غریزه جنسی پیشنهاد می‌شود؛ سرکوب مطلق آن، آزادی مطلق، هدایت غریزه و کنترل آن تصریح کرد: اسلام راه سوم را قبول دارد، که باید این غریزه را مثل سایر غرایز هدایت کرد، نه رهاسازی و نه سرکوب را توصیه می‌کند بلکه از طریق پیوند ازدواج به اشباع این غریزه می‌پردازد.

وی دومین کارکرد خانواده را تأمین آرامش دانست و افزود: دنیای فعلی امکانات آسایش را برای ما آورده اما آرامش را نمی‌بینیم، آسایش در ارتباط با خدماتی که ایجاد می‌شود به وجود می‌آید اما آرامش یک امر روانی است و ازدواج کارکرد اش هدیه آرامش به زندگی خانوادگی است.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور خاطرنشان کرد: در مورد صدیقه طاهره، علی(ع) می‌فرماید«هرگاه نگاه می‌کردم به چهره فاطمه غم‌ها و غصه‌ها را از فضای دل من می‌زدود

حجت‌الاسلام تقوی یادآور شد: همه این مطالب دارد ما را به این سمت و به سمت کارکرد بسیار ارزشمند ایجاد آرامش خانواده هدایت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه سومین کارکرد خانواده، تداوم نسل است، گفت: خانواده متصدی و متولی تداوم نسل است و نسل‌ها همه در دامن خانواده به وجود می‌آیند و تداوم پیدا می‌کنند.

حجت‌الاسلام تقوی بابیان اینکه خداوند انسان را باقدرت عاقله مجهز کرده ولی عاطفه و احساس هم دارد، این عواطف انسان چگونه باید ارضا شود؟ ارضای نیازهای عاطفی و احساسی انسان از کارکردهای دیگر خانواده است، تصریح کرد: حفظ دین پنجمین کارکرد خانواده است، یکی از بهترین راه‌ها برای حفظ دیانت مردم تشکیل مسئله خانواده و ازدواج است.

امروز «ازدواج» اولویت جوانان نیست

وی با تأکید بر اینکه تربیت نسل آینده از دیگر کارکردهای خانواده است، افزود: پیامبر با این مقام و عظمت وقتی جلوی در خانه صدیقه طاهره می‌رود؛ می‌ایستد و تعظیم می‌کند، یعنی این خانه منبع طهارت پاکی و پاکیزگی است؛ ادامه داد: کربلا چرا به این شکل جلوه کرد؟ به برکت خانه فاطمه(س) است، دامن صدیقه طاهره است که حسین را پرورش می‌دهد، پس کربلا با همه عظمت‌هایش شعبه‌ای از خانه فاطمه است.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه با اشاره به اینکه امروز خانواده به‌شدت مورد تهدید است، گفت: جهانی‌شدن، توسعه، انفجار اطلاعات و حضور اینترنت در زندگی، حاکمیت امواج بر زندگی بشر و ... همه ابعاد زندگی را تحت تأثیر قرار داده اما خانواده را بیشتر.

توسعه فضای مجازی، سبک زندگی انسان‌ها را دستخوش تغییر کرده است و تغییر روابط زن و مرد، چگونگی ازدواج، سن ازدواج، اشتغال زنان و ... نمونه‌هایی از این تأثیرپذیری است

حجت‌الاسلام تقوی بابیان اینکه توسعه فضای مجازی، سبک زندگی انسان‌ها را دستخوش تغییر کرده است و تغییر روابط زن و مرد، چگونگی ازدواج، سن ازدواج، اشتغال زنان و ... نمونه‌هایی از این تأثیرپذیری است، تصریح کرد: از جلوه‌های عینی چالش‌ها، گسستگی خانواده است؛ در سال ۹۵ از هر چهار ازدواج یکی منجر به طلاق می‌شود و در سال ۹۴ نسبت به سال ۹۲ بیش از ۱۲ درصد رشد طلاق داشته‌ایم.

وی با تأکید بر اینکه متأسفانه امروز ازدواج اولویت اساسی جوانان نیست، دلیل اش این است سن ازدواج بالا رفته و بعضی هم زیر بار ازدواج نمی‌روند، افزود: در رابطه با ازدواج‌های سفید، آماری وجود دارد در تهران و شهرهای بزرگ که افراد صیغه عقدی ندارند و حاضر نیستند زیر بار تعهد ازدواج بروند و در کنار هم زندگی می‌کنند، این موضوع در کشور ما مرسوم شده و خانه‌های یک زن و یک مرد بدون پیمان ازدواج وجود دارد.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور با اشاره به اینکه دختران و پسران زیر بار مسئولیت مادری و پدری نمی‌روند، ادامه داد: در کشور مهدکودک‌های فراوانی داریم؛ آیا این مهدکودک‌ها می‌توانند رسالت خانواده را به عهده بگیرند؟

حجت‌الاسلام تقوی خطاب به ائمه جمعه خاطرنشان کرد: موضوع خانواده و ازدواج را در اولویت خطبه‌های نماز جمعه قرار دهید، هسته‌های مشاوره خانواده را تشکیل و تقویت دهید؛ آسیب‌های نهاد خانواده را در شهر و منطقه خود شناسایی کرده و راه برخورد با آن را پیدا  کنید.

تریبون نماز جمعه ظرفیت بسیار بالایی برای تحکیم خانواده است

معاون فرهنگی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور در همایش «مبانی تحکیم خانواده اسلامی» با طرح این سؤال که ما ائمه جمعه به‌عنوان منادیان تبلیغ و ایمان چه وظایفی در قبال این هجوم بی‌رحمانه دشمن نسبت به خانواده‌داریم، ادامه داد: لازم است هم‌اندیشی کنیم برنامه‌ریزی کنیم و فعالیت‌هایی را در مقابله با این حرکت توفنده دشمن داشته باشیم.

حجت‌الاسلام موسوی با تأکید بر اینکه امربه‌معروف و نهی از منکر از وظایف ائمه جمعه است و باید آن را جدی بگیریم، افزود: معرفی خانواده‌های مؤمن و صالح که شهید حججی‌ها از آن‌ها برمی‌آیند و چشم‌وچراغ ملت می‌شوند در نماز جمعه ضرورت دارد.

وی ادامه داد: خطبه‌ها را در سمت‌وسوی سخنان اهل‌بیت و پیرامون خانواده مطرح کنیم تا یک گفتمان خانواده و حجاب و عفاف شکل بگیرد

۶۰۰ آیه قرآن کریم در موضوع خانواده است

حجت‌الاسلام بهشتی مشاور وزیر آموزش‌وپرورش نیز در این همایش با اشاره به اینکه ما از قرآن غافل هستیم، همه این موارد در قرآن وجود دارد و آن‌ها را مطالعه نکرده و به کار نگرفته‌ایم، افزود: ۳ هزار آیه قرآن در قالب قصه ارائه‌شده است، خداوند پیام‌های خود را در دل این قصه‌ها ریخته است.

وی یادآور شد: چرا در تربیت فرزندان از قصه کم استفاده می‌کنیم؟ چرا قصه‌گویان از قصه‌های اروپایی استفاده می‌کنند؟

مشاور وزیر آموزش‌وپرورش بابیان اینکه الآن محصول فیلمی معارفی کم داریم، تصریح کرد: ۶۰۰ آیه در قرآن کریم در موضوع خانواده است، چرا از این سرمایه استفاده نکنیم؛ خداوند در این آیات هم دردها را گفته هم درمان را.

بهترین معیارها و ملاک‌ها در ازدواج توسط اسلام ارائه‌شده است

حجت‌الاسلام بهشتی خاطرنشان کرد: اختصاص یک سوره مستقل به نام «طلاق» نشان‌دهنده اهمیت موضوع خانواده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه با تأکید بر اینکه سیره ائمه بهترین الگوی زندگی است، بیان داشت: در همه ملل مقوله ازدواج وجود دارد اما بهترین معیارها و ملاک‌ها در ازدواج توسط اسلام ارائه‌شده است.

آیت‌الله علما با اشاره به سیره و سبک زندگی پیامبر(ص) بیان داشت: زندگی پیامبر پشتوانه قرآنی و وحی دارد و همه ملاک‌ها و معیارها برای زندگی زوجین در زندگی پیامبر وجود دارد.

وی با تأکید بر اینکه سبک زندگی را باید از دل دین و قرآن استخراج کرد، گفت: قوام زندگی، ازدواج و خانواده جنبه قدسی دارد و خداوند پشتوانه زندگی مطلوب را محبت و مودت می‌داند.

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه با تأکید بر اینکه در خانواده اخلاق حرف اول را می‌زند، تصریح کرد: در دین اسلام نیز همواره بر مقوله اخلاق تأکید شده است.

آیت‌الله علما با تأکید بر ضرورت کار فرهنگی و دینی در بین خانواده‌ها گفت: این امر مشکل است اما باید با بهره‌گیری از مباحث دینی و به‌تناسب زمان و موقعیت در این رابطه اقدام کرد.

حدود پنج میلیون دختر در سن ازدواج در کشور وجود دارد و به همین تعداد نیز زنان مطلقه وجود دارد که ضرورت دارد زمینه ازدواج آنها در جامعه فراهم شود

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان در همایش «مبانی تحکیم خانواده اسلامی» در سخنانی بابیان اینکه ما باید با استفاده از تعالیم و مفاهیم اسلامی در جامعه انسان بسازیم، گفت: در این راستا ائمه جمعه نقشی بسیار تأثیرگذار در تبیین موضوع دارند.

آیت‌الله محمدی در ادامه سخنان خود «زن» را رکن اصلی خانواده عنوان کرد و گفت: زن موجودی پیچیده است و این در حالی است که صاحب‌نظران و کارشناسان حوزوی و دانشگاهی به جایگاه آن به‌اندازه کافی توجه نکرده‌اند.

وی با تأکید بر ضرورت فراهم کردن زمینه ازدواج دختران در جامعه عنوان کرد: در حال حاضر حدود پنج میلیون دختر در سن ازدواج در کشور وجود دارد و به همین تعداد نیز زنان مطلقه وجود دارد که ضرورت دارد زمینه ازدواج آن‌ها در جامعه فراهم شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی دولت و مجلس در این رابطه گفت: در این راستا حوزه‌های علمیه، مراکز دانشگاهی و ... نیز باید ورود پیدا کنند و راهکارهای عملیاتی لازم را ارائه دهند.

وی با تأکید بر اینکه ائمه جمعه در منبر و خطبه‌ها، مسئولیت‌های افراد در خانواده‌ها را تبیین کنند، افزود: بیش از ۴۰ مورد در رابطه با مسئولیت خانواده وجود دارد که ائمه جمعه باید به آن‌ها بپردازند.

یکی از مسئولیت های مهم در خانواده تکیه گاه بودن مرد است و مرد باید تامین کننده نیازهای اعضای خانواده در زمینه های اقتصادی، تغذیه حلال و ... باشد

نماینده ولی‌فقیه در لرستان و امام‌جمعه خرم‌آباد نیز با اشاره به مسئولیت همسر بودن و همسرداری در خانواده گفت: در برخی موارد شاهد بی‌توجهی به مسئولیت همسر بودن در خانواده‌ها هستیم و این امر به دلیل این بوده همسران به بلوغ فکری و عقلی درزمینهٔ همسرداری در اداره خانواده خود نرسیده‌اند.

آیت‌الله میرعمادی یکی دیگر از مسئولیت‌های مورد تأکید در خانواده را احترام به حقوق یکدیگر گذاشتن برشمرد و تصریح کرد: اعضای خانواده باید مایه آرامش یکدیگر باشند و به حقوق هم احترام بگذارند.

وی با اشاره به تکیه‌گاه بودن مرد در نظام خانواده بیان داشت: یکی از مسئولیت‌های مهم در خانواده تکیه‌گاه بودن مرد است و مرد باید تأمین‌کننده نیازهای اعضای خانواده در زمینه‌های مختلف اقتصادی، معیشتی، تغذیه حلال و مناسب و ... باشد.

معرفی خانواده الگوی اسلامی

در حاشیه برگزاری همایش «مبانی تحکیم خانواده اسلامی»، خانواده شهید زنده «سید نور خدا موسوی» به‌عنوان خانواده الگوی اسلامی معرفی و از همسر سید نور خدا موسوی تقدیر شد.

حجت‌الاسلام سید رضا تقوی رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور در این رابطه با اشاره به اینکه من به خانواده این شهید زنده غبطه می‌خورم که درراه امنیت کشور و حفظ جامعه این‌چنین ایثارگری کرده‌اند، اظهار داشت: شهید زنده سید نور خدا موسوی در شرق کشور و در درگیری با گروهک ریگی خائن به جانبازی نائل شد.

وی با بیان اینکه نماینده ولی‌فقیه در لرستان نیز از روزی که به لرستان آمده‌اند این خانواده الگو را موردحمایت و محبت قرار داده‌اند، تصریح کرد: همسر شهید زنده نور خدا موسوی، ۹ سال است که از این جانباز مثل گُل پذیرایی و مراقبت می‌کنند و خم به ابرو نیاورده‌اند.

کد خبر 4118090

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • شهروند شیروانی ۰۹:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۹
      0 0
      با سلام از 1700 واحد مسکن مهر شیروان(خراسان شمالی) هم که قریب به 10 سال می گذرد،از دوره ریاست جمهوری آقای احمدی نژاد می باشد یک خبر بر حق برای مردم شریف شیروان بدهید باتشکر