۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۹:۳۵

استاندار قم:

وضعیت غذا و دارو در قم بهتر از متوسط کشوری است

وضعیت غذا و دارو در قم بهتر از متوسط کشوری است

قم - استاندار قم با بیان اینکه وضعیت کشور در زمینه غذا و دارو نگران کننده است‌، گفت: خوشبختانه استان قم از نظر غذا و دارو نسبت به متوسط کشوری وضعیت بهتری دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی صادقی ‌در نشست شورای تریت بدنی که غروب چهارشنبه در تالار امام جواد(ع) برگزار شد، با تأکید بر همکاری همه‌ دستگاه‌ها و مجموعه‌ها در راستای ترویج ورزش در میان اقشار مختلف جامعه بیان کرد: انتظار ما از مدیران مجموعه‌ها این است که ضمن حضور فعال در این جلسات، در راستای ترویج فرهنگ ورزش به ویژه ورزش همگانی از هیچ تلاشی دریغ نکنند.

وی ضمن گرامی داشت هفته ناجا، ‌روز پست، روز غذا و دارو گفت: امیدواریم به چارچوب‌هایی که در هفته تربیت‌بدنی و روز غذا و دارو بیان شد توجه ویژه داشته باشیم تا سلامت روح و جسم خود را تضمین کنیم و دچار بیماری نشویم.

استاندار قم با بیان این‌که‌ وضعیت کشور در زمینه غذا و دارو نگران کننده است‌ گفت: خوشبختانه استان قم از نظر غذا و دارو نسبت به متوسط کشوری وضعیت بهتری دارد اما باید به این نکته توجه داشته باشیم که در حال حاضر یک‌سوم از مردم استان قم دارای مشکلات و بیماری‌های گوناگونی هستند و ترویج فرهنگ ورزش می‌تواند در رفع این‌ آسیب‌ موثر باشد.

وی ادامه داد: بسیاری از بیماری‌ها مانند دیابت و چربی‌خون با ورزش رفع می‌شود و مردم با اضافه کردن ورزش به برنامه‌ روزانه خود می‌توانند از دچار شدن به بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری کنند.

ورزش کردن یک نوع اقتصاد مقاومتی است

صادقی با بیان این‌که ورزش کردن یک نوع اقتصاد مقاومتی است، گفت: اقتصاد مقاومتی فقط در تولید و صنعت نیست بلکه هرآنچه که موجب بهینه‌ شدن مصرف، افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌های شود، اقتصاد مقامتی بر آن صدق می‌کند.

استاندار قم با تأکید بر همگرایی و تعامل هرچه بیشتر و بهتر دستگاه‌های اجرایی به منظور نهادینه کردن فرهنگ ورزش همگانی خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی با همگرایی و تعامل بیشتر و برنامه‌ریزی‌های دقیق می‌توانند در ترویج و اشاعه فرهنگ ورزش‌های همگانی موثر باشند.

وی با بیان این‌که باید اقشار مختلف جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان را به ورزش کردن، تشویق کنیم بیان کرد: تمام برنامه‌ریزی‌ها و اقداماتی که در زمینه ترویج فرهنگ همگانی صورت می‌گیرد باید کارشناسانه و با برنامه‌ریزی دقیق باشد و اگر بدون توجه به اثرات و تبعات، اقدامی صورت گیرد آن اقدام مغایر با اصل عقلی و اقتصاد مقاومتی است.

صادقی ادامه داد: همه اقداماتی که انجام می‌شود اثر وضعی دارد و همه مسئولان باید اثرات وضعی اقدامات با توجه به هنجارهای جامعه توجه کنند بنابراین همه افرادی که در زمینه‌های اجتماعی در حال فعالیت و تلاش هستند باید اقدامات خود را با کنکاش و ریزبینی بیشتری انجام دهند.

کد خبر 4118405

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha