به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی؛ محمد راستاد، گفت: بر اساس برنامه ریزی ها، عملیات اجرایی مرحله سوم طرح توسعه بندر شهیدرجایی، تا سه ماه آینده آغاز میشود و به این ترتیب، با اجرای این مرحله از طرح توسعه این بندر، ظرفیت آن از شش میلیون به هشت میلیون تی. ای. یو افزایش خواهد یافت.
وی افزود: همچنین در راستای توسعه دسترسی بندر شهید رجایی، برنامه ای برای آماده شدن این بندر به منظور پهلوگیری بالاترین نسل کشتیها و شناورها اجرا می شود تا رقابت پذیری این بندر با بنادر همسایه آن، افزایش یابد. در عین حال، پروژه دیگر نیز احداث اسکلههای نفتی در بندر رجایی با سرمایهگذاری ۱۶۰ میلیارد تومانی است و همچنین در نظر داریم سهم جا به جایی ریلی کالا از این بندر افزایش یابد. از سوی دیگر، در راستای کمک به توسعه گردشگری دریایی نیز، تسهیلات خرید شناور گردشگری و تفریحی با سود صفر درصد و با حداقل آورده در اختیار متقاضیان قرار میگیرد.
به گزارش مهر، استان هرمزگان دارای ۳۲ بندر فعال از جمله بندر شهید رجایی، شهید باهنر، بندر لنگه، جاسک، تیاب، کرگان، کلاهی، آفتاب، کیش، جواد الائمه، هرمز و ابوموسی است.
بندر شهید رجایی به عنوان بزرگترین بندر تجاری ایران، ظرفیت تخلیه و بارگیری سالانه حدود ۱۰۰ میلیون تن کالا، به تنهایی بیش از ۵۵ درصد صادرات و واردات و ۷۰ درصد ترانزیت بنادر کشور را برعهده دارد و همچنین بیش از ۸۵ درصد کالاهای کانتینری کشور، در این بندر جا به جا می شود.
مجتمع بندری چند منظوره شهید رجایی با ۱۸ دستگاه گنتری کرین (جرثقیل غول پیکر برای تخلیه و بارگیری کانتینری) و ۴۰ پست اسکله، بزرگترین و پیشرفته ترین بندر کانتینری ایران است که توان پهلوگیری کشتی های بزرگ پاناماکس با ظرفیت بیش از ۱۲ هزار کانتینر را دارد.
نظر شما