به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل یاری روز شنبه در جلسه ستاد ساماندهی امامزاده حسین اظهارداشت: این طرح باید توسط یک کارگزار قوی اجرا شود تا با منابع مالی خود بتواند کار را عملیاتی کرده و از منافع اقتصادی طرح نیز برخوردار شود.
وی بیان کرد: نیمه کاره ماندن تملک واحدها موجب نارضایتی مردم و ساکنان محدوده طرح شده که اگر کار تسریع نشود باید در کنار مسائل اجتماعی هزینه های بیشتری را متحمل شویم.
یاری تصریح کرد: بیش از ۴۳ میلیارد تومان برای تملک واحدها نیاز داریم که در خوشبینانه ترین وضعیت اگر سالانه ۵ میلیارد تومان تامین شود فقط برای تملک بیش از هشت سال زمان نیاز است.
وی اظهارداشت: باید این کار با فازبندی اجرا شود و با اتخاذ شیوه ای جدید و تعیین متولی و کارگزار به کارها سرعت بخشید.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان قزوین یادآورشد:این طرح کار پیچیده ای نیست ومی تواند بعنوان گلوگاه گردشگری مذهبی شهر قزوین در اولویت قرار گرفته و با عزم جدی دستگاههای مرتبط اجرا شود.
یاری از برگزاری نشست های تکراری انتقاد کرد و گفت: این که در هر جلسه مسائل تکراری مطرح شده و به نتیجه نرسیم منطقی نیست و فرصتها را از دست می دهیم لذا انتظار می رود با جدیت دنبال راهکار و خروج از یکنواختی و دوباره کاری ها باشیم.
جواد حضرتی مدیرکل میراث فرهنگی استان قزوین هم در این نشست گفت: باید در این طرح بازنگری شود زیرا از وضعیت ساماندهی و توسعه خارج شده و به یک فضای تامین منابع مالی بزرگی تبدیل شده و کار را طولانی کرده است.
وی اضافه کرد: امامزاده حسین(ع) هسته اولیه شهر قزوین است و دراطراف سلامگاه وجود قلعه تاریخی و آرامگاه و آثار تاریخی به اهمیت آن افزوده است.
حضرتی تصریح کرد: در طرح ساماندهی این امامزاده به ساماندهی ورودی توجه نشده و هزینه ها بیشتر شده که اگر دستگاه ها سهم تعهد شده را پرداخت کنند کار تسریع می شود.
وی بیان کرد: مرمت گنبد امامزاده حسین باید در اولویت طرح قرار گیرد تا از تخریب آن در سالهای آینده جلوگیری شود.
در ادامه علی صفری سرپرست شهرداری قزوین هم اظهارداشت:باید دراین مسیر بادرایت وتدبیر حرکت کنیم تابه سرنوشت طرح شهید انصاری که در میانه راه دچار مشکل شد دچار نشویم.
صفری اضافه کرد: شهرداری شاید تنها نهادی است که بیشتر از سهیمه خود در این طرح هزینه کرده است و سایر دستگاهها عقب هستند که باید جبران شود.
نظر شما