به گزارش خبرنگار مهر، سید مرتضی سقائیاننژاد شامگاه دوشنبه در جلسه شورای اسلامی شهر قم با اشاره به اینکه یکی از بحثهای مهم دفن پسماندهای پزشکی است، اظهار داشت: در سالهای گذشته نسبت به این موضوع معضل داشتیم.
وی با اشاره به روشهای بیخطرسازی زبالههای عفونی در قم افزود: صرف اینکه زبالههای بیمارستانی اتوکلاو شوند برای ایمن سازی کافی نیست.
شهردار قم با اشاره به اینکه تکلیف مسئله بیخطرسازی زبالههای عفونی در قم مشخص نیست، اظهار کرد: در روز ۱۶ تن پسماند پزشکی داریم که باید تکلیف نحوه مدیریت این پسماند مشخص شود درحالی که تا کنون این کار به صورت قراردادهای ۶ ماهه پیش رفت است.
وی با بیان اینکه طبق قانون هر کسی پسماند را ایجاد میکند مسئولیت دفن آن را هم به عهده دارد، گفت: ورود به آبهای زیرزمینی و تبدیل شدن به کود و ... از جمله خطرات بالقوه پسماند عفونی است.
عوارض خانههای سلامت
رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر قم هم در بخش دیگری از این جلسه با اشاره به اینکه کمترین عوارض کاربری برای مسکونی محاسبه میشود، اظهار کرد: اگر هر کاربری دیگری اتفاق بیفتد میگوییم ارزش افزوده دارد و عوارض را بالا میبریم که درباره خانههای سلامت که در آن خدمات رایگان به مردم داده میشود این موضوع مشکلساز شده است.
حسین اسلامی افزود: در استقرار پایگاههای سلامت در سطح شهر به این دلیل که شهرداری عوارض کاربری از مالک اخذ میکند، مالکان نسبت به اجاره دادن به شهرداری تمایلی ندارند.
این عضو شورای اسلامی شهر قم اظهار کرد: شهرداری باید در تعرفه عواض نسبت به این موضوع به ویژه در مورد حاشیه شهر بررسی مجددی داشته بشد تا کمکی به مرکز بهداشت شود.
مشکل پارکینگهای مراکز تجاری
یکی دیگر اعضای شورای اسلامی شهر قم هم در این جلسه با اشاره به تعاملهایی شهرداری و دانشگاه علوم پزشکی گفت: موضوع این است که این تعامل باید دوطرفه بوده و دانشگاه هم در مواردی که لازم است به ما کمک کند.
حجتالاسلام سید محمد آتشزر با اشاره به درخواست رئیس مرکز بهداشت قم برای مساعدت به این مرکز در عوارض ساختمانی ادامه داد: در قوانین جدید، مشکل بزرگ ما با پارکینگهای مراکز تجاری است.
نظر شما