به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سیدحسن هاشمی در حاشیه آیین اعزام و بدرقه کاروان بهداشت و درمان اربعین حسینی با اشاره به نظارت گروه های بهداشتی در حوزه بهداشت مواد غذایی و آشامیدنی در ۴ مرز غربی کشور در ایام اربعین حسینی، افزود: در کنار نظارت گروه های بهداشتی، انتظار داریم که مردم از سلامت خود و بهداشت مواد غذایی مراقبت کنند.
وی با تاکید بر این که سفر به کربلا سفری معنوی است، افزود: علاقه مندیم که هموطنانمان و سایر مسلمانانی که از مرزهای ایران به کربلا می روند سالم به کربلا عزیمت کرده و به میهن برگردند.
وزیر بهداشت با اشاره به اقدامات ستاد کل نیروهای مسلح، بسیج جامعه پزشکی، سازمان های بهزیستی و تامین اجتماعی برای راهپیمایی اربعین حسینی، افزود: امیدواریم به طور شایسته بتوانیم انجام وظیفه کنیم و همکاران ما هم توفیق خدمتگذاری به مردم و زیارت را پیدا کنند.
هاشمی راهپیمایی اربعین حسینی را باشکوه ترین مراسم اسلامی بیان کرد و گفت: این مراسم بعد از حج نشان از قدرت و همبستگی مردم ما و امت اسلامی دارد چرا که مرزهای کشور ما در این مراسم میزبان مردم پاکستان و افغانستان نیز هستند و در طول مسیر زائران در فاصله هر ۱۰ کیلومتر یک آمبولانس و هر ۱۵ کیلومتر یک اتوبوس آمبولانس مستقر شده اند.
وزیر بهداشت افزود: امیدواریم افرادی که کور هستند و نمی توانند و نمی خواهند که قدرت اسلام را ببینند، به راه درست هدایت شوند و امیدواریم مراسم اربعین در کشور عراق با آرامش و شکوه دنبال شود و ما هم بتوانیم به خوبی انجام وظیفه کنیم.
هاشمی در ادامه از ایجاد ۶ بیمارستان صحرایی در مرزهای غربی کشور خبر داد و گفت: همچنین تمام بیمارستان های استانهای مرزی غرب کشور از نظر حضور پزشک متخصص و کادر درمانی، تجهیزات پزشکی از جمله آی سی یو، دیالیز سیار و خدمات دندانپزشکی پرتابل تقویت شده اند.
وزیر بهداشت تاکید کرد: هر قدر اقدامات ما مردمی تر باشد قطعا پایدارتر خواهد بود و بهتر است که مراسم اربعین حسینی مردمی برگزار شود و اصرار ما بر این است که خدمات بهداشتی و درمانی با حضور و کمک مردم انجام شود.
هاشمی با بیان اینکه در چهار مرز خسروی، مهران، شلمچه و چزابه ۵ درمانگاه ایجاد شده است، افزود: از نظر پشتیبانی دو هواپیما در ایلام و کرمانشاه مستقر شده اند و تاکید میکنم که مردم هم باید پیشگیری کنند، چرا که پیشگیری بهتر از درمان است و تیمهای بهداشتی هم بر توزیع غذا، آشامیدنیها و استراحتگاه های زائران نظارت میکنند.
وی با بیان اینکه امیدوارم این مراسم که نمادی از قدرت اسلام است با شکوه برگزار شود، گفت: گروههای بهداشتی وزارت بهداشت در خاک عراق استقرار دارند و وزارت بهداشت عراق در مواردی که نیاز داشته باشد به آنها کمک می کنیم همچنین بیمارستانهای این کشور را از نظر نیروی متخصص، بهیار، پرستار و پزشک عمومی تجهیز کردیم و اقدامات مشترک ما با وزارت بهداشت عراق به صورت مشترک انجام می شود.
وزیر بهداشت در ادامه در خصوص بیمارستان های CPRN (بیمارستان هایی برای مقابله با حوادث شیمیایی، میکروبی، پرتوی و هستهای) گفت: بخشی از بیمارستان های صحرایی ایجاد شده به همین منظور است و تا حد توان اقداماتی را در این زمینه انجام دادیم.
هاشمی در پایان گفت: وزارت بهداشت یکی از ۱۴ گروهی است که خدمات مورد نیاز زائران مراسم راهپیمایی اربعین حسینی را ارائه می دهدو امیدواریم بتوانیم رضایت زائران که همانا رضایت خداوند است را تامین کنیم.
نظر شما