۴ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۰۰

رئیس کمیسیون مشترک درآمدهای پایدارمجلس شورای اسلامی:

زیرساخت های لازم برای یک شهر حدود۵۰هزارنفری در فشافویه وجود ندارد

زیرساخت های لازم برای یک شهر حدود۵۰هزارنفری در فشافویه وجود ندارد

ری- رئیس کمیسیون مشترک درآمدهای پایدارمجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه فشافویه بی ضابطه بزرگ شده است گفت: زیرساخت های لازم برای یک شهر حدود۵۰هزارنفری در فشافویه وجود ندارد.

پروانه مافی در حاشیه شرکت در شورای اداری و رسیدگی به معضلات مهم منطقه فشافویه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به اینکه این جلسه با حضور بخشدار، شورای بخش، شهردار، شورای شهر، دهیاران و شوراهای روستایی برگزار شد و در این راستا ملاقات های مجزایی با هر یک از این مسئولین صورت گرفت، که مشکلات منطقه به خوبی بررسی و رصد شد. 

مافی با اشاره به اینکه ۵ موضوع مهم و حساس از جانب مسئولین این منطقه جهت پیگیری و رسیدگی مطرح شده است بیان داشت: برای رسیدگی و پیگیری این ۵ موضوع انرژی ویژه ای گذاشته خواهد شد که این مسائل و مشکلات مرتفع شود.

وی افزود: اولین و مهم ترین مسئله مطروحه از جانب مسئولین شهر فشافویه معضل اتوبوس رانی منطقه بود که توجه، بررسی و پیگیری ویژه ای را می طلبد.

رئیس کمیسیون مشترک درآمدهای پایدارمجلس شورای اسلامی در ادامه مشکل دوم این منطقه را فاضلاب شهری دانست و گفت: جهت رفع این مسئله در فشافویه نیاز است، بودجه و اعتباری در نظر گرفته شود و این مسئله مورد پیگیری جدی قرار گیرد و لذا در این راستا مقرر شد، حوزه های مربوطه نامه هایی را تنظیم و ارسال نمایند.

مافی در ادامه با بیان اینکه در بخش بهداشت ودرمان خواسته مسئولین شهر فشافویه احداث پلی کلینیک تخصصی و درمانگاه است گفت: این معضل نیز در این منطقه نیاز به پیگیری جدی دارد.

وی اظهار داشت: چهارمین دغدغه مسئولین این منطقه بحث کمربندی شهر است که از مصوبات سفر ریاست جمهوری بوده و ۴۴ میلیارد بودجه به آن اختصاص داده اند اما متاسفانه این بودجه هنوز پرداخت نشده است و لازم است پیگیری های لازم نیز در این زمینه صورت بگیرد.

رئیس کمیسیون مشترک درآمدهای پایدار مجلس شورای اسلامی به ایجاد یک دفتر برای حضور موثر نمایندگان در تهران نیز اشاره کرد و گفت: علاوه بر همه این صحبت ها تقویت کلانتری شهر فشافویه نیز از اهمیت زیادی برخوردار است و به دلیل استقرار ندامتگاه بزرگ تهران در این منطقه و وجود تعداد زیادی زندانی در این ندامتگاه، برای امنیت بیشتر نیاز است که یک کلانتری دیگر در این منطقه وجود داشته باشد.

وی با اشاره به وجود تسویه خانه و حق آبه ای که لازم است مردم فشافویه از پساب هایی که به این شهر وارد می شود را داشته باشند اظهار داشت: با ایجاد تسویه خانه در این منطقه مردم فشافویه می توانند استفاده مناسب را از این آب و پساب ها ببرند.

مافی در ادامه گفت: به دلیل وجود شهرک صنعتی شمس آباد در این منطقه  مسئولین درخواست احداث یک مرکز فنی حرفه ای را در فشافویه داشتند که به واسطه آن بتوانند کارگران سطح صفر را برای ورود به کار در شهرک آماده کنند و تجارب و آموزش های لازم را در این زمینه کسب نمایند.

وی گفت: خوشبختانه تمام مسائل و معضلات موجود در حوزه های شهری، روستایی، عمرانی، اجتماعی، فرهنگی این منطقه با مسئولین همراه منطقه رصد شد و قرار شد کلیه این موارد مورد پیگیری قرار بگیرد.

رئیس کمیسیون مشترک درآمدهای پایدار مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: زیرساخت های لازم برای یک شهر حدود ۵۰ هزار نفری در فشافویه وجود ندارد و این شهر بی ضابطه بزرگ شده است و پلن شهرسازی برای آن وجود نداشته است و لذا از دلایل آن می توان به هجوم افاغنه به دلیل کار در شهرک صنعتی و همچنین مهاجرت از تهران به این منطقه اشاره کرد که ازدیاد جمعیت را در این شهر بوجود آورده و بدون اینکه به زیرساخت های شهری توجه لازم بشود توسعه کمی پیدا کرده و توسعه کیفی ناقص مانده است و برای ساماندهی این وضعیت باید پیگیری های لازم صورت بگیرد.

مافی در پایان چشم انداز بخش فشافویه را روشن و روبه پیشرفت دانست و افزود: باتوجه به ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در این شهر و همچنین مدیریت خوب منطبق بر آمایش سرزمین در این منطقه، امیدواریم فشافویه در آینده ای نزدیک به یک منطقه توسعه یافته در حاشیه شهرستان ری تبدیل شود.

کد خبر 4125880

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha