صادق صالحی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص ارزیابی وضعیت بهداشت تولید فرآوردههای خام دامی تصریح کرد: با وجود اینکه دامپزشکی اقداماتی را عملیاتی کرده اما همچنان تقاضا برای فرآوردههای غیربهداشتی دامی مشاهده میشود.
وی افزود: دامپزشکی با محدودیت امکانات نیروی انسانی و خودرویی مواجه است و زمانی میتوان بهداشت تولید و مصرف گوشت و فرآوردههای گوشتی را محقق ساخت که خود مردم در این خصوص همکاری داشته باشند.
مدیرکل دامپزشکی استان با ذکر مثالی به ذبح غیرمجاز دام اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۱۱ کشتارگاه سنتی و سه کشتارگاه صنعتی دام و پنج کشتارگاه صنعتی طیور در اردبیل فعال است اما همچنان در برخی مواقع شاهد خرید گوشت و فرآوردههای خام گوشتی از مراکز غیرمجاز هستیم.
صالحی تأکید کرد: از سویی با وجود اینکه تأکید شده گوشت فاقد مهر دامپزشکی به هیچ عنوان مورد تائید نیست، ما همچنان مواردی از خرید و مصرف گوشت فاقد مهر دامپزشکی را شاهد هستیم.
وی ادامه داد: دامپزشکی با همه توان با فروش زنده طیور در میادین شهری و یا فروش فرآوردههای گوشتی و یا آلایش گوشتی غیربهداشتی در برخی مناطق شهر از جمله تازه میدان بارها برخورد داشته اما همچنان به دلیل وجود تقاضا فروش غیرمجاز ادامه دارد.
مدیرکل دامپزشکی استان تأکید کرد: دامپزشکی به تنهایی قادر به پیادهسازی بهداشت گوشت و فرآوردههای دامی نیست و در برخی مواقع عدم همکاری خود شهروندان مشکلاتی را به وجود میآورد.
نظر شما