به گزارش خبرنگار مهر، حجت الله درودگر روز سه شنبه در جلسه کارگروه رسانه ای معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی در اراک اظهار داشت: در هر جامعه ای طیفی از مشکلات، معضلات و آسیب های اجتماعی وجود دارد که برای مقابله و کاهش آن بایستی برنامه ریزی منسجم و کارشنایی صورت پذیرد.
معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی افزود: کاهش معضلات اجتماعی در حقیقت افزایش امنیت و آسایش را در جامعه به دنبال دارد و در این زمینه بایستی هم اقدامات قضایی و هم فرهنگ سازی صورت گیرد که تحقق مولفه مورد اشاره دوم با کمک رسانه ها به خوبی امکان پذیر است.
درودگر بیان کرد: در حوزه آسیب های اجتماعی در کشور، نیازمند سیاست گذاری و استراتژی مبتنی بر پیشگیری هستیم و در این راستا باید از تمامی ظرفیت های موجود تاثیرگذار در این حوزه، به بهترین شکل بهره گیری شود.
معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی خاطرنشان ساخت: بایستی به درستی بسترهای بروز آسیب اجتماعی و هنجارشکنی را شناسایی کرده و با هم اندیشی و همچنین جلب مشارکت جامعه، این زمینه های ظهور و بروز معضلات اجتماعی را از بین ببریم.
وی ادامه داد: با توجه به اهمیت این مساله و همچنین تاکیدات رهبر معظم انقلاب بر این مساله، آحاد جامعه باید خود را در پیشگیری از آسیب های اجتماعی مسئول بدانند و اگر چنین نگرشی حاکم شود قطعا شرایط برای هنجارشکنی در جامعه فراهم نخواهد شد.
درودگر اضافه کرد: از سوی دیگر رسانه ها به عنوان نقش آفرینان تاثیرگذار این عرصه باید در راستای نهادینه سازی هنجارها و ترویج خودمراقبتی، به گفتمان سازی اثربخش بپردازند و از این مهم غافل نباشند.
معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی افزود: قطعا مزایای کاهش آسیب ها و معضلات اجتماعی، آحاد مردم جامعه را منتفع خواهد کرد و به این ترتیب شاهد ارتقای امنیت، افزایش رضایتمندی مردم و کاهش هنجارشکنی و وقوع جرائم خواهیم بود.
نظر شما