به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از تعاون روستایی هرمزگان، سیروس اسدپور در نشست شورای اداری سازمان اظهارکرد: بمنظور اعتمادسازی و جلب مشارکت اعضا برای شفافسازی درمعاملات اقتصادی، تعاونیها گروهای مختلف جهت حسابرسی و نظارت بر کار شرکت های تعاونی روستایی هرمزگان انتخاب شده اند.
وی افزود: بررسی صورت حساب های مالی، بررسی ترازنامه شرکتها و اتحادیه های تعاونی روستایی و کشاورزی و بودجه سالانه از جمله موارد حسابرسی می باشد.
اسدپور با بیان اینکه سال گذشته ۸۲ درصد تعهدات حسابرسی محقق شده تصریح کرد: امسال با تلاش حسابرسان اعزامی ۹۹ درصد اتحادیه ها و شرکت های تعاونی روستایی، تعاونی تولید و کشاورزی حسابرسی شده اند.
وی افزود: حسابرسی از این تعاونی ها توسط اکیپ های مختلف انجام شد و نسبت به سال گذشته ۱۷ درصد رشد داشته است.
مدیر تعاون روستایی هرمزگان بیان کرد: این حسابرسی ها به منظور اعتماد سازی، جلب مشارکت اعضا و شفاف سازی در معاملات اقتصادی تعاونی ها انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: هدایت، حمایت و نظارت بر عملکرد تعاونی ها از مهمترین وظایف این سازمان است که با حساسیت و دقت خاصی در حال انجام است.
اسدپور گفت: تعاونی های روستایی نقش موثری در فعالیت های اقتصادی، توسعه و توانمندسازی روستاییان دارند و با حمایت می توانند موجب خلق ثروت در روستاها شوند.
وی با بیان اینکه عملیات حسابرسی شرکت ها، توسط اتحادیه استان انجام می شود، تصریح کرد: براساس قانون تشکیل شرکت های تعاونی روستایی در گذشته، کلیه امور نظارت و انجام حسابرسی به عهده بخش دولتی بود که در راستای سیاستهای اصل ۴۴ قانون اساسی و واگذاری تصدیگریهای دولتی به بخش خصوصی سازمان تعاون روستایی ۱۰۰ درصد حسابرسیهای این شبکه را به بخش خصوصی واگذار کرد.
وی افزود: با توجه به اینکه بخش خصوصی ممکن است با جزئیات فعالیتهای شبکه تعاون روستایی آشنایی کافی نداشته باشد سیستم حسابرسیهای عملیاتی نیز راهاندازی شده که به نوعی نظارت بر فعالیت بخش خصوصی محسوب میشود، در همین راستا، علاوه بر حسابرسی سالانه، حسابرسی موردی نیز زیر نظر کمیته نظارت انجام می شود.
نظر شما