به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از فرمانداری پارسیان، محمد رادمهر در خصوص اهمیت راه اندازی امداد و نجات و اورژانس دریایی بیان داشت: شهرستان پارسیان دارای صدکیلومتر ساحل و حدوداً ٢٠٠ قایق صیادی و صد فروند لنج تجاری است که متاسفانه هیچگونه شناور وامکانات ناجی دراین شهرستان وجودندارد
وی عنوان کرد: هرساله شاهد غرق شدن شناورها یا مسافرین وگردشگران که برای تفریح به سواحل این شهرستان می آیند، هستیم.
رادمهر خاطرنشان کرد: در این شهرستان از طرف اداره کل بنادر و دریانوردی نماینده ی وجود ندارد و شناور امداد نجات غرب استان فقط در شهرستان بندرلنگه مستقر است که فاصله آن تا پارسیان٢٢٠کیلومتر است.
وی اظهارداشت: مکاتبات و پیگیریهای با ستاد بحران و اداره بنادر و دریانوردی استان داشته ایم که متاسفانه تا به حال بی نتیجه مانده است.
رضایی نسب رئیس جمعیت هلال احمر پارسیان بیان داشت: چند بار درخواست داده شده، پیگیری های لازم انجام شده و از سالی که بنده مسوولیت هلال احمر شهرستان بر عهده گرفتم بلافاصله در خواست سه پایگاه جاده ای و ساحلی و کوهستان داده شده است.
وی گفت: امداد و نجات جادهای در اولویت کار بود، که با تلاش و همت مدیریت بحران و مدیر عامل هلال احمر استان راه اندازی شد و برای پایگاه ساحلی که در اولویت دوم ما است انشاالله تلاش می کنیم به نتیجه ای برسیم ،البته با توجه دستورالعمل های اخیر ، پایگاه های امداد و نجات دریا به سازمان بنادر و کشتیرانی داده شده ولی هنوز پایگاه های امداد در ساحل هلال احمر در دستور کار است.
رضایی نسب اظهارداشت: امداد و نجات دریایی با امداد و نجات ساحلی دو مقوله جداست که امداد دریایی نیازمند قایق نجات و ناجی و غواص است که با بنادر وکشتیرانی است ولی امداد ساحلی بر عهده هلال احمر است که میتواند پایگاهی داشته باشد تا بتونه به کسانی که در ساحل شنا می کنند کمک کند.
نظر شما