به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر مجد پیش از ظهر دوشنبه در هفتمین جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا شهرستان دامغان در سال جاری به میزبانی فرمانداری، با اشاره به انجام ۵۶ گشت مشترک اصناف و کشف ۱۴ فقره قاچاق کالا در این شهرستان طی هفت ماهه نخست سال جاری در این شهرستان بیان کرد: این تعداد قاچاق کالا شامل آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، موتور سیکلت و مواد غذایی بوده که کشف و ضبط و پرونده تشکیل شده به تعزیرات حکومتی دامغان ارسال شده است.
وی با بیان اینکه از ابتدای سالجاری برای ۱۰ واحد صنفی متخلف پرونده تشکیل شده است، افزود: براساس آمار موجود و به دست آمده ۷۵درصد از قاچاق های موجود در کشور از مبادی رسمی و ۲۵درصد دیگر نیز از سایر مبادی است که باید نظارت بر اجناس و کالا بیشتر تقویت و از این طریق با قاچاق کالا مقابله کرد.
فرماندار دامغان گفت: مبارزه با قاچاق کالا از مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی است و در این راستا باید تمام تلاش و جدیت رهنمودهای معظم له را تحقق ببخشیم که در این راستا ۱۲قلم داروی قاچاق در سطح داروخانه های دامغان طی ماه های اخیر کشف شده است.
مجد بیان کرد: آگاه سازی خانواده ها و دانش آموزان را باید با برگزاری جلسات از مضرات قاچاق کالا و اجناس غیر بهداشتی آگاه کرد که انجام این کار کمک فراوان به آشنایی عموم جامعه می کند تا از خرید اجناس و کالای قاچاق جلوگیری شود.
وی درباره کارگروه مقابله با قاچاق کالای دامغان نیز، تصریح کرد: مصوبات کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا جنبه اجرایی دارد و همه دستگاه ها باید موظف به اجرای مصوبات و همکاری را دارند که باید مشارکت و همکاری در این امر افزایش پیدا کند.
فرماندار دامغان در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن اشاره به وجود چهار هزار و ۸۰۰ واحد صنفی دارای پروانه در شهرستان، افزود: یکی از اماکنی که در حوزه اصناف اهمیت ویژه ای دارد، پنج شنبه بازار است که ۵۰۰ جایگاه عرضه مستقیم کالا دارد که از این تعداد ۳۸۰ جایگاه فعال که فروشنندگان بومی و غیر بومی اجناس خود را در این مکان به مردم عرضه می کنند، که در این حوزه نیز باید گفت نظارت های خوبی در دست اجرا است.
نظر شما