به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، علیمرتضی بیرنگ قائممقام در امور بینالملل و رئیس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی در دیدار با هیات سوئیسی با اشاره به پیشرفت های ایران در حوزه فناوری، بیان کرد: در چند سال اخیر ایران از نظر فناوری های نوین و علوم جدید پیشرفت های قابل قبول و خوبی داشته است.
وی افزود: به طور مثال ایران در حوزه فناوری های نانو رشد خوبی داشته و در حال حاضر رتبه چهارم دنیا را به خود اختصاص داده است.
به گفته بیرنگ، در ایران حدود ۳ هزار شرکت دانش بنیان فعال هستند و تعداد قابل توجهی از شرکت های دانش بنیان در حوزه فناوری نانو فعالیت و محصولات فناورانه تولید می کنند.
وی تصریح کرد: گزارش های سازمان های بین المللی نیز بر بهبود وضعیت ایران در حوزه فناوری های نوین تاکید دارد و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، از این فعالیت ها و توسعه علمی در کشور حمایت می کند.
وی عنوان کرد: پارک فناوری پردیس قابلیت جذب سرمایه ها و شکل دهی همکاری های بین المللی را دارد و ایجاد فضای همکاری بین پارک های علم و فناوری ایران و سوئیس می تواند در توسعه روابط علمی و فناورانه دو کشور تاثیر خوبی داشته باشد.
بیرنگ ادامه داد: با وجود ۲۰۰ شرکت فعال در پارک پردیس، می توان نسبت به برگزاری نشست های اقتصادی بین شرکت های دانش بنیان ایرانی مستقر در پارک پردیس و کشور سوئیس در هر دو کشور اقدام کرد.
وی در خصوص نمونه های موفق همکاری های بین المللی ایران، اظهار کرد: معاونت علمی در حال حاضر با فرهنگستان علوم چین همکاری خوبی دارد و در همین راستا نسبت به ایجاد صندوق راه ابریشم و پروژه دانشمندان جوان نیز بین دو کشور اقدام کرده است.
قائممقام در امور بینالملل معاونت علمی تصریح کرد: ایران با کشور اتریش نیز در حوزه های مختلف از جمله انرژی های تجدید پذیر، محیط زیست و قوای محرکه دارای همکاری های خوب و موثری است.
رئیس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی با ارائه پیشنهادی مبنی بر تشکیل کمیته ای ذیل کمیسیون مشترک دو کشور، عنوان کرد: با حمایت و تشکیل این کمیته می توانیم همکاری های فناورانه بین دو کشور را توسعه دهیم.
نظر شما