به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمدمهدی صدراللهی در حاشیه نشست تخصصی بررسی ابعاد حمایتهای بیمهای از درمان ناباروری افزود: ۲۰ درصد از زوجهای کشور نابارور هستند و براساس آمار بیش از ۴ میلیون زوج در کشور از ناباروری رنج میبرند.
وی گفت: درمانهای ناباروری از درمانهای پرهزینه است و مشکلات زیادی برای این زوجها ایجاد کرده است.
معاون برنامه ریزی اداره کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی افزود: با توجه به سیاستهای ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری درخصوص جمعیت کشور، نشستی برگزار شده است تا بتوانیم خدماتی را ارائه کنیم که خدمات تکنیکال این بیماران را بتوانیم تحت پوشش قرار دهیم.
صدراللهی گفت: در سال ۸۸ تمام گزارشها در این زمینه تهیه، زوجهای نابارور شناسایی و هزینههای درمان برآورد شد که در آن زمان پوشش خدمات برای این زوجها بسیار کم بود، در آن زمان خدمات تشخیصی و دارویی زوجهای نابارور تحت پوشش بیمه قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه خدمات تکنیکال ناباروری در خصوص حفظ جنین تحت پوشش بیمه قرار نگرفته است، افزود: امروز نیز به نظر میرسد با توجه به بدهی سازمانهای بیمه گر تا زمانی که منابعی برای این خدمات فراهم نشود، تعهدی وجود نخواهد داشت.
معاون برنامه ریزی اداره کل درمان غیر مستقیم سازمان تأمین اجتماعی گفت: امیدواریم مشکلات را شناسایی و عیب یابی کنیم و سپس با سازمان برنامه و بودجه کشور در میان میگذاریم و در صورت تأمین منابع، این خدمات را تحت پوشش بیمه قرار میدهیم.
صدراللهی با بیان اینکه هزینه درمان ناباروری متفاوت است، تاکید کرد: به صورت متوسط هر دوره درمانی برای هر زوج حدود ۵ میلیون تومان هزینه دارد که اگر هر زوج ۳ تا ۵ بار نیاز به این روش درمانی داشته باشد، برای سازمان بیمه گر پایه، بالغ بر هزار میلیارد تومان هزینه خواهد داشت.
نظر شما