۱۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۸:۱۷

نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس:

مجلس با کلیت منطقه آزاد موافق نیست

مجلس با کلیت منطقه آزاد موافق نیست

تنکابن- نماینده مردم در خانه ملت در رابطه با تبدیل بندر امیرآباد به منطقه آزاد گفت: مجلس با کلیت منطقه آزاد به دلیل عدم کارنامه خوب موافق نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، شمس‌الله شریعت‌نژاد، عصر سه‌شنبه، در نشست خبری با اصحاب رسانه، در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر مبنی بر دخالت وی در انتصابات و انتخابات مسئولان حوزه انتخابیه خویش گفت: هرگز تلاش نمی‌کنم کسی را بر مسندی بنشانم که کمترین کارآمدی را داشته باشد.

 شریعت‌نژاد با بیان اینکه مدیران بالادست کار پرریسک نکرده و با من مشورت می‌کنند، افزود: هیچ‌وقت در اموری که  به من ارتباط نداشته دخالت نکرده اما براساس قانون انتصابات، دولتمردان موظفند نظر نماینده مجلس را در عزل و نصب مدیران جویا شده و مشورت بگیرند و من هم در اینباره نظر مشورتی خود را اعلام می‌کنم .

شریعت‌نژاد افزود: مسئوولان بالادست بر به‌گزینی تأکید داشته و به‌عقیده من هرکسی بیشتر کار کرده و به مردم خدمت کند، آدم من است.

این مسئوول با بیان اینکه نمی‌توان با تخریب دیگران روی اشتباه خودمان سرپوش بگذاریم، ادامه داد: صحبت‌های این‌چنینی عوام‌فریبانه بوده و من نگران دیار عقب‌مانده تنکابن و مدیریت شهری آن هستم.

وی درباره مباحث مربوط به تبدیل بندر امیرآباد به منطقه آزاد، اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی با کلیت منطقه آزاد موافق نبوده زیرا کارنامه خوبی ندارند.

شریعت‌نژاد با بیان اینکه مناطق آزاد در کشور بجای اینکه سکوی صادراتی باشند اما تبدیل به پایانه خرید و فروش و وارد کردن محصولات چینی شده‌اند، خاطر نشان کرد: در مازندران،  نمایندگان مجلس  با توجه به وجود سه بندر در آن، تقاضای ایجاد منطقه آزاد دارند که این کار به عقیده من باید براساس بررسی و مطالعه انجام شود.

نماینده مردم منطقه در خانه ملت گفت: طرح این موضوع از سوی استاندار سابق مازندران در مراسم تودیع و معارفه استاندار، به نوعی بیشتر بارسیاسی و شخصی داشته و از ملاحظات استانی بدور است.

وی با بیان اینکه اینکه نماینده مجلسی هم در این مراسم اعتراض می‌کند، به‌نظر تحت تاثیر فشارهای اجتماعی است، زیرا گفته این نماینده مبنی بر اینکه منطقه حوزه وی آزاد اعلام شود، افزود: البته اینطور نمی‌شود و مناطق آزاد باید با مطالعه و بررسی تشکیل شوند تا بازدهی اقتصادی خوبی داشته باشند.

شریعت‌نژاد درباره معضل زباله و انباشت آن در طبیعت نیز بیان کرد: طبیعت‌گردی در منطقه ما یک سرمایه محسوب شده و اکوتوریسم در مازندران و بویژه غرب استان مهمترین دارایی ما بوده و آلودگی آن به منزله سمی برای مردم است.

وی با بیان اینکه امحای زباله از ابتدای انقلاب توسط مدیران به شکل‌های مختلفی پیگیری شده است، تصریح کرد: متاسفانه آنچه در سطح کلان درباره این معضل گفته می‌شود؛ بدان عمل نشده و نه در حال حاضر و نه در گذشته حاضر نشدیم برای این مهم هزینه کنیم.

شریعت‌نژاد با بیان اینکه راهکار درست برای امحای زباله در شمال کشور با توجه به اقلیم آن تاکنون از سوی هیچ‌کس ارائه نشده  است، افزود: برای امحای زباله در منطقه شمال باید از تکنولوژی روز دنیا بهره بگیریم و در این رابطه، شرکت آلمانی حاضر به سرمایه‌گذاری در تنکابن شده و تفاهم‌نامه اولیه منعقد و پس از انجام تشریفات، مراتب به استانداری مازندران ارسال شد که استانداری پس از سه ماه معطلی به آن پاسخ داده و اکنون در وزارت کشور مطرح و در حال پیگیری است.

وی با اشاره به حکومتی که اسلامی است اما روال اداری آن همه را عاصی کرده، اضافه کرد: دولت نیازمند تحرک اساسی در حوزه اداری خویش است.

شریعت‌نژاد درباره راه افتادن سیل در معابر و خیابان‌های رامسر و تنکابن در اثر بارش و هدایت آب‌های سطحی نیز گفت: این موضوع هم بسیار مهم بوده و بارها مسئولان کشوری را به این منطقه آورده و درباره هدایت آب‌های سطحی با آنها صحبت کردم اما انجام این کار بیشتر برعهده شهرداری‌ها بوده و البته مردم هم در ساخت‌وسازهای خود نباید جلوی انهار و رودخانه‌ها را مسدود کرده و سبب بالا آمدن آب آنها و جاری شدن سیل باشند.

نماینده مردم در خانه ملت درباره تصفیه‌خانه فاضلاب شهری رامسر افزود: مطالعه این طرح در رامسر فقط با نگاه توپوگرافی انجام شده و سبب اعتراض مردم آن منطقه شده و متاسفانه مطالعات اجتماعی درباره آن انجام نشده بود که با پیگیری‌های انجام شده توسط مردم و مسئولان این طرح با انجام مطالعات تکمیلی احداث خواهد شد.

وی درباره رکود و وضعیت اشتغال بیان داشت: من منکر رکود اقتصادی نیستم اما باید بگویم که ما مردم هم صرفه‌جویی را فراموش کرده و جوانان ما در کارکردن به مانند نسل‌های گذشته نبوده و بیشتر در پی کارهای کم‌تحرک هستند اما معضل اشتغال و رکود یک معضل ملی بوده و مجلس و دولت باید در این زمینه برنامه‌های لازم را تصویب کنند.

شریعت‌نژاد درباره کارخانه خزرخز نشتارود نیز گفت: خزر خز یک سوژه غم‌انگیز است زیرا پس از ۱۷ سال خواب‌رفتگی، علیرغم پیگیری‌های مجدانه که توسط من و دیگر مدیران انجام شد اما هنوز بدلیل اینکه کسانی که این مکان را خریداری کردند، به‌هیچ عنوان تولیدکننده نیستند، سرنوشتش نا معلوم است.

نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس‌آباد در مجلس شورای اسلامی درباره تعدیل نیرو در بیمارستان کتالم گفت؛ این بیمارستان در گذشته درمانگاه بوده و پس از اینکه دانشگاه آزاد واحد تنکابن رشته پزشکی را راه‌اندازی کرد، بدلیل نیاز به بیمارستان آموزشی، بیمارستان کتالم زیر مجموعه دانشگاه آزاد تنکابن شد.

 وی اضافه کرد: اما با گذشت زمان با توجه به اینکه بیمارستان زیر ۵۰ تخت خوابی توجیه اقتصادی ندارد و با توجه به بازسازی بیمارستان امام سجاد (ع) رامسر، نیروهای بیمارستان کتالم تعدیل شده و قرار است در بیمارستان‌های دیگر بکارگیری شوند.

کد خبر 4137585

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha